Ayaş Belediyesi‘nden Ücretsiz Sağlık Taraması

Ayaş Belediyesi ve Özel Havsak (Türkiye Hastanelere ve Hastalara Yardım Vakfı) Tıp Merkezi işbirliğiyle gerçekleşen sağlık taramasında Sinanlı ve Çanıllı mahallelerinde vatandaşlar sağlık kontrolünden geçirildi.

Ayaş Belediyesi ve Özel Havsak (Türkiye Hastanelere ve Hastalara Yardım Vakfı) Tıp Merkezi işbirliğiyle gerçekleşen sağlık taramasında Sinanlı ve Çanıllı mahallelerinde vatandaşlar sağlık kontrolünden geçirildi. Varis, kardiyoloji, EKG, tansiyon konusunda uzman doktor ve ekibi tarafından gerçekleştirilen ücretsiz sağlık taramasına halkın ilgisi büyüktü.

Vatandaşların sağlığına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Ali Başkaraağaç, "Her alanda olduğu gibi sağlık hizmetlerinde de Ayaş’ımıza durmaksızın hizmetlerimiz devam edecek. Belediyeden yapılan anonslarımızla çok sayıda vatandaşımız muayene oldu. Sadece Sinanlı, Çanıllı mahallemizde değil Ayaş Merkezde ve diğer Köy ile mahallelerimiz de periyodik olarak düzenli bir şekilde sağlık taraması sürecek." dedi. Kontrol sonrasında rahatsızlıkları tespit edilen vatandaşlar belediye tarafından ücretsiz olarak Özel Havsak Tıp Merkezi‘ne götürülerek tedavileri yapıldı.