Sbs Kars 1’Ncisi Özel Alparslan Koleji’Nden

Kars Sultan Alparslan Koleji 2010-2011 eğitim-öğretim yılı 8’inci sınıf Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’de başarısını tekrarladı.

Açıldığı yıldan bu yana Kars’ta en iyi dereceleri çıkaran Özel Sultan Alparslan Koleji 2010-2011 eğitim öğretim yılı 8.Sınıf Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’de başarısını sürdürdü.

Elde edilen sonuçları değerlendiren Özel Sultan Alparslan Koleji Müdürü Hüseyin Çelik, “Kars’ta açıldığı 2006 yılından bu yana her yönüyle örnek olarak gösterilen okulumuz bu yılda geçen yıllardaki başarılarını devam ettirdi” dedi.

8’nci Sınıf SBS İl Birincisi, Beşincisi, Altıncısı ve Sekizincisini okullarından çıktığını belirten Çelik; “İlk 10’da 4 öğrencimiz bulunuyor. 2010-2011 eğitim-öğretim yılında 455 puan ortalaması elde ederek büyük başarı yakaladık. Fen ve Anadolu Liselerini kazandırma ve yerleştirmede Kars’ta her zaman en önde olduk. Bu başarılarımız önümüzdeki eğitim öğretim yılında da devam edecek” diye konuştu.

Özel Alparslan Koleji Müdürü Hüseyin Çelik, dereceye giren öğrencilerin isimleri şu şekilde sıraladı:

Kars 1’ncisi Safiye Demir, Kars 5’ncisi Simanur Erdem, Kars 6’cısı İlayda Dursun ve Kars 8’ncisi Aycan Karagöz.

Yapılan değerlendirmenin ardından Okul Müdürü Hüseyin Çelik, Kars 1’ncisi olan Safiye Demir’ i ve tüm öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Kaynak: İHA