Ak Parti Uşak Milletvekilleri Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, CHP ve BDP’nin mecliste yemin etmemesini değerlendirerek, “Protestolar sorunların çözümüne katkı sağlamayacağı gibi ayrışma ve çatışmadan başka bir işe yaramaz” dedi.

Ak Parti Uşak Milletvekilleri Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ile Mehmet Altay, Uşak Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Uşak’a hizmet etmek için çalışacaklarını ve kentin çıkarları için sivil toplum örgütleri ve kentin tüm aktörleriyle ortak hareket edeceklerini söyleyen İsmail Güneş ile Mehmet Altay, “Seçim süreci geride kaldı. Seçim nedeniyle oluşan kırgınlıkları ortadan kaldırarak hizmet için hep birlikte çalışacağız” dediler. CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ile de kentin çıkarları noktasında birlikte çalışacaklarını ifade eden Güneş ve Altay, “Halka hizmet için çalışacağız. Kentin sorunlarını ortak akılla çözeceğimize inanıyoruz “ dediler.

12 Haziran seçimlerinde ortaya çıkan halk iradesine saygılı olduklarını ifade eden AK Parti Milletvekili Mehmet Altay, “Seçim sürecini geride bıraktık. Halkın tercihini saygı duyuyoruz. Biz bundan sonra ileriye bakacağız. Kırgınlıkları ortadan kaldırıp Uşak’a hizmet için çalışacağız. Bildiğiniz gibi TBMM’de AK Parti ve MHP yemin etti. BDP meclise gelmezken CHP meclise gelip yemin etmeme kararı aldı. AK Parti olarak tüm partilerin mecliste yemin etmesini arzu ederdik. Şuanda iç tüzük ve yasalar meclisin çalıştırılmasında bir sorun olmadığını gösteriyor. Bu tür protestolar sorunların çözümüne katkı sağlamayaqcağı gibi ayrışma ve çatışmalardan başka hiç bir işe yaramaz. Türkiye 2011 yılının ilk çeğreyinde ekonomik büyümede dünyada birinci sıraya yükseldi. Pazartesi günü Meclis Başkanı’nı seçeceğiz. Hafta sonuna kadar da yeni hükümet kurulacak. İktidar partisi olarak hedefimiz ilk çeğrekteki ekonomik büyümeyi tüm yıla yaymaktır” dedi.

Uşak’ın sorunlarının çözümü için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ve devam eden projelerin takipçisi olacaklarını ifade eden AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ise “4 yıl boyunca Uşak’a hizmet için çalışacağız. Sivil toplum kuruluşları ve yerel basınla birlikte çalışacağız. Devam eden projelerin takipçisi olacağımız gibi yeni projeler için de çalışacağız” dedi.

Kaynak: İHA