Ak Parti Adayları İddialı Konuştu: 2007’Den Daha İyi Durumdayız

AK Parti milletvekili, Nevşehir birinci sıra adayı Ahmet Erdal Feralan, il genelinde yaptıkları seçim çalışmalarında 2007 Genel Seçimlerinden daha iyi bir konumda olduklarını gördüklerini, ancak yoğun tempoda çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

AK Parti milletvekili, Nevşehir birinci sıra adayı Ahmet Erdal Feralan, il genelinde yaptıkları seçim çalışmalarında 2007 Genel Seçimlerinden daha iyi bir konumda olduklarını gördüklerini, ancak yoğun tempoda çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

AK Parti Nevşehir il binasında Cihan’a özel açıklamalarda bulunan Ahmet Erdal Feralan, Nevşehirlilerin AK Parti hükümetinin bu ülkeye ve şehre yaptığı hizmetleri gördüğünü ve tasvip ettiğini söyledi. Feralan, şöyle konuştu:

“İlimizde sözlerimizi yerine getirmiş olmanın rahatlığını yaşıyoruz. Nevşehir’e son dönemde neler kazandığımızı vatandaş iyi tahlil ediyor. Ve iki dönemdir üç milletvekili partimizden seçip gönderdi. Üniversite bizim dönemimizde kuruldu. 40 yıldır açılamayan Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi hizmet vermeye başladı. Doğalgaz ve üniversite sorununu çözdük. Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapı hizmetlerinin tamamını yaparak yatırımcıya açtık. Çok sayıda fabrika hizmete başladı veya başlamak üzere. Havalimanımız çalışmıyordu. Havalimanımızda artık İstanbul-Nevşehir arası uçak seferleri ikiye çıkarıldı. Kırşehir ve Aksaray illerini ilimize yakınlaştırıyoruz. Bu da gerçekleştiğinde ilimizde hem uçak seferlerinin sayısı artacak, hem de uçak yolculuğuna olan ilgi daha da artacak. Kentsel dönüşüm çalışmaları ve yeni devlet hastanesinin yapımı tamamlandı. Nevşehir-Antalya hızlı tren hattının yapılacağını 25 Mayıs’ta yapılan mitingde bizzat Başbakanımız müjdeledi. Dolayısıyla yaptıklarımız ve yapacaklarımız Nevşehirli tarafından görülüyor ve takdir görüyor. Hemşehrilerimizin istikrarın ve hizmetlerin devamı yönünde oy kullanacaklarına inanıyorum.”

İkinci sıra adayı Murat Göktürk ise seçim çalışmalarına başladıkları ilk günden itibaren halkın büyük teveccühü ile karşılandıklarını ve bunun artarak devam ettiğini gözlemlediklerini söyledi.

AK Parti hükümetinin hizmetlerini insan odaklı yapmasından dolayı ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de büyük bir takdir topladığını kaydeden Göktürk, “İnsanlar boş vaatlere ve sözlere kanmıyor. Artık bilinçlendi. Bunu görmek bizi de mutlu ediyor. Çünkü AK Parti olarak kurulduğumuz ilk günden itibaren halkımıza boş vaatler ve sözler vermedik. Kandırma yoluna gitmedik. Zaten bize duyulan güvende buradan kaynaklanıyor. Halkımız ‘AK Parti söylemişse yapar‘ diyor. Halkımızın boş siyasete prim vermediğini görmekte mutluluk vericidir. Seçimlerin tüm ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

Üçüncü sıra adayı Ebubekir Gizligider ise konuşmasında, gittikleri her yerde halkın büyük sevgi seli ile karşılandıklarını vurguladı.

Halkın, kendilerine ve partilerine inandığını belirten Gizligider, bu nedenle son iki dönemde olduğu gibi yine 3 milletvekilini kazanacaklarına emin olduğunu söyledi.

Gizligider, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 25 Mayıs’ta büyük bir miting düzenlediklerini hatırlatarak, bunun halkın sevgisini, takdirini ve inancını ortaya koyduğunu da kaydetti.