Akçakale Belediyesi Hizmet Filosunu Genişletiyor

Şanlıurfa‘nın Akçakale İlçe Belediyesi, ikinci çöp konteynır aracına kavuştu.

Akçakale Belediyesi Hizmet Filosunu Genişletiyor
İlçedeki çöp sorunun kökten çözmek için bakanlığa müracaat eden Akçakale Belediyesi, sonunda ikinci çöp konteynır aracını ilçeye kazandırmayı başardı. Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından Şanlıurfa‘nın Akçakale İlçe Belediyesi‘ne hibe yoluyla çöp konteynır aracı gönderildi.

Akçakale meclis üyeleriyle birlikte belediye garajında, yeni gelen araç için kurban kestiren Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, aracın ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde ciddi anlamda çöp toplama sorunu vardı. Bunun çözümü noktasında belediyemiz ilk önce kendi imkanlarıyla çöp konteynır aracı ve çöp bidonları aldı. İlçemiz gün geçtikçe hızla büyüdüğünden dolayı artık bir araç yetmemeye başladı. Çevre ve Orman Bakanlığı‘na müracaatlarımız sonucu

ilçemize hibe olarak çöp aracını kazandırmayı başardık. İlçemizin daha temiz daha hijyenik olabilmesi için Akçakale Belediyesi olarak tüm imkan ve kaynaklarımızı seferber edeceğiz. Bundan sonraki süreçte hizmetlerimiz devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Kaynak: İHA