Başsavcı Durmaz‘dan Çarşamba Tso‘ya Veda Ziyareti

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı‘na atanan Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası‘na (TSO) veda ziyaretinde bulundu.

Çarşamba Kaymakamı Nusret Şahin, İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan, Canik Kaymakamı Abdullah Kalkan ve Tekkeköy Kaymakamı Köksal Şakalar da ziyarete katıldı. Ziyarette konuşan Başsavcı Musa Durmaz, "Yaklaşık beş yıldır, görev yaptığım bu güzel ilçede hiç bir zaman unutamayacağım, dostluklarım ve anılarım oldu. Buradan ayrılırken ilçenin en büyük sivil toplum örgütü olan TSO‘yu ve değerli başkanını ziyaret etmek istedim. Çarşamba TSO gerçekten, bölgemizde ve ülkemizdeki başarılı odalarımızdan bir tanesidir.

Görev yaptığım süre içerisindeki faaliyetlerinden dolayı bunu rahatlıkla söyleyebiliyor ve kendilerini bu başarılarından ötürü kutluyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli ise şöyle konuştu: "Sayın Başsavcımız, ilçemizde 5 yıl boyunca başarılı ve değerli hizmetler vermiştir. Bu denli özverili çalışmalarından dolayı da terfi niteliğinde bir tayin işlemi gerçekleşmiştir. Ben, başsavcımızın Kırıkkale‘de de aynı şekilde en iyi hizmeti vereceğine inanıyorum."

Başkan Kefeli, Başsavcı Musa Durmaz‘a bir plaket takdim etti.

Kaynak: İHA