Samsunspor‘dan Burma‘ya Ziyaret

Samsunspor Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma‘yı ziyaret ettiler.

Samsunspor‘dan Burma‘ya Ziyaret
Atakum‘un genç nüfus açısından oldukça yoğun ve şehrin spor yapılabilecek en güzel alanlarından biri olduğuna dikkat çeken Samsunspor Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz, "Bizim TFF destekli spor okulumuzu ortak bir proje dahilinde Atakum‘a alabiliriz. Hem sizin yeni yaptığınız saha bu iş için son derece elverişli, hem de gerek Atakum Belediyespor gerekse bölgedeki genç yetenekleri de bünyemize katabiliriz. Böylece Samsunspor‘un gelecekteki alt yapısını birlikte oluşturma fırsatı yakalamış oluruz" şeklinde konuştu.

Yeni hizmete soktukları ve yakın bir zamanda yapmayı planladıkları sahaların ilçelerindeki gençlere spor yapma imkanı tanıdığını söyleyen Başkan Metin Burma ise, "Bu tesislere bir de Samsunspor Futbol Okulu gibi profesyonel anlamda hizmet veren ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından desteklenen bir kurumun eklenmesi memnuniyet verici olur. Sizinle ortak projeler üretmek ve bu doğrultuda adım atmak bölgemizdeki spor aşığı gençlerimiz için iyi bir fırsat olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: İHA