Ak Partili Hüseyin Çelik‘ten, Kılıçdaroğlu‘nun Vaatlerine İlginç Benzetme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Hüseyin Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun her yerde farklı konuştuğunu ifade ederek, "Her birinize Merih‘te (mars), Jupiter‘den, Uranüs‘ten arsa vereceğim oradan yatlar katlar vereceğim derse şaşırmayın" dedi.

Ak Partili Hüseyin Çelik‘ten, Kılıçdaroğlu‘nun Vaatlerine İlginç Benzetme
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Hüseyin Çelik ve beraberindeki heyet Kilis Musabeylililer Kültür, Eğitim, Sosyal Dayanışma, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği‘ni ziyaret etti.

Dernek binasında yapılan ziyarete AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Hüseyin Çelik, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Milletvekili Adaylarından Fatma Şahin, Mehmet Sarı, Fikret Murat Tural, Adem Yücel, Ali Şahin, Abdullah Tombul ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu‘nun yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Dernek binasında AK Partili heyeti yönetim kurulu ile birlikte karşılayan Kilis Musabeylililer Kültür, Eğitim, Sosyal Dayanışma, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Huzeyfe Durmaz misafirlerini kahvaltı sofrasına davet etti. Kahvaltının ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Durmaz, "AK Partili heyeti burada aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Gaziantep‘te bulunan 70 bin nüfusa sahip Musabeyliler adına hoş geldiniz diyorum. Dernek olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar 6 ayrı şenlik

düzenledik. İnşallah önümüzdeki bir tarihte de Sünnet şöleni yapacağız. Bu konuda da tarihi netleştirince tüm kamuoyuna duyuracağız" dedi.

Daha sonra konuşan AK Partili Hüseyin Çelik, Türkiye‘nin 12 Haziran‘da kader seçimine gittiğini ifade ederek, "Derneğinizin kaderiyle bizim partimizin kaderi tarih olarak kesişiyor. Bütün olup bitenleri bir dernek, bir sivil toplum örgütü olarak mutlaka gözlemleriniz olmuştur. Sizinde gördüğünüz gibi biz gücümüzü haktan ve halktan alıyoruz. Biz doğru yolda olduğumuza inanıyoruz. Bizim, çetelerden, cuntalardan, mafyalardan, karanlık üçlerden kaynaklanan bir gücümüz yok. Halkın gücü sayesindedir ki AK

Parti 8.5 yıldır iktidarda ve halkının yüzünü güldürmektedir. Siz bize oy verdiniz bel bağladınız bizlerde sizleri asla pişman etmedik ve boynunuzu önünüze eğdirmedik" dedi.

Halkın her türlü oyunu bozduğunu da ifade Çelik, Millet iktidarını yok ederek, statükocuların borusunu sağlamayı amaçlıyorlar. Ama artık halk eski halk değil, ve oyunları bozuyor. CHP‘nin hedefinde kim var?, AK Parti, MHP‘nin, BDP‘nin PKK‘nın yani hepsinin hedefinde AK Parti var. Neden? Çünkü AK Parti Türkiye‘deki haramilerin oyununu bozdu. Çünkü karanlık tezgahların oyununu bozdu. Dolayısıyla AK Parti bertaraf edilmedikçe, bu beyler rahat edemeyecekler ve eskisi gibi borularını öttüremeyecekler. Yani

bir tek hedef var oda eğilmeyen bükülmeyen bir AK Parti iktidarı. Bütün şer, karanlık güçler karşısında dünyadaki mazlum milletlerin bile sözcülüğünü yapan bir AK Parti var. Yani sadece Türkiye ile sınırlı kalmıyoruz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu‘nun halka Jüpiter ve Uranüs‘ten arazi veya bölge verme sözünü de verebileceğini anlatan Çelik, "Mesela dese ki her birinize Merih‘te (Mars), Jupiter‘den, Uranüs‘ten arsa vereceğim oradan yatlar katlar vereceğim derse şaşırmayın. Geçen bir dostum, diyor ki, ‘Yahu bu Kılıçdaroğlu, her şeyi veriyor, getiriyor. Bu sene yaz bir gelmedi. Yazı getirirse oyumu ona vereceğim" diyor. Yahu yapmayın her şeyin bir aklı sınırı vardır. Her gittiği yerde bir dilden konuşuyor. Hakkari‘ye

gidiyor, ‘Size özerklik vereceğim‘ diyor. Yozgatta, Kayseri‘de başka konuşuyor. Siz Başbakan‘ın Hakkari‘de başka, Kayseri‘de Manisa‘da başka söylediğine şahit oldunuz mu? Yok" şeklinde konuştu.

Muhalefetin her zaman yapılan çalışmaları baltalamak için uğraş verdiğini ifade eden Çelik, "Üniversiteleri kurduğumuz zaman bunlar tabela üniversitesi olur demişti. Halkın gözünü boyadığımızı ileri sürmüşlerdi. Ben o zaman Milli Eğitim Bakanlığı sıfatımla, doğmamış çocuk büyümez demiştim. Dikilmeyen fidan ağaç olmaz demiştim. Şimdi Kilis Üniversitesi‘nin 5 bin 500 öğrencisi ile ağaç olmaya başladı mı? evet. Kilis gibi bir ilde de bu öğrenci sayısının ne anlama geldiğini herkes çok iyi biliyor" dedi.

Kaynak: İHA