Ak Parti Milletvekillerinden Teşekkür Ziyareti

AK Parti‘den Hatay milletvekili seçilen Sadullah Ergin, Hacı Bayram Türoğlu, Orhan Karasayar, Mehmet Öntürk ve Adem Yeşildal, Erzin ilçesini ziyaret ederek, seçim bürosunda toplanan vatandaşlara teşekkür ettikten sonra Dörtyol’a geldiler.

AK Parti‘den Hatay milletvekili seçilen Sadullah Ergin, Hacı Bayram Türoğlu, Orhan Karasayar, Mehmet Öntürk ve Adem Yeşildal, Erzin ilçesini ziyaret ederek, seçim bürosunda toplanan vatandaşlara teşekkür ettikten sonra Dörtyol’a geldiler. AK Parti ilçe merkezini ziyaret eden vekiller, burada İlçe Başkanı Abdullah Arıcan olmak üzere yönetim kurulu ve partililer tarafından coşkuyla karşılandılar. AK Parti Hatay milletvekilleri, daha sonra topluca seçim bürosuna giderek burada toplanan vatandaşlara kısa birer teşekkür konuşması yaptılar.



Seçim bürosu önünde yapılan toplantıya AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Altınçağ Belediye Başkanı Yaşar Düz ve Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, bazı eski milletvekili ve belediye başkanları ile çok partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Abdullah Arıcan, toplantıya katılanlara ‘hoş geldiniz‘ dedikten sonra, 12 Haziran Pazar günü yapılan seçimlerde AK Parti‘nin Ankara’ya beş vekil gönderdiğini ve yeniden iktidara geldiğini belirterek, AK Partililerin seçimde birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını ve başardıklarını belirtti.

Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu da yaptığı konuşmada, hep beraber vatandaşın sesi olacaklarını belirterek, amaçlarının, bölgeye hizmet olduğunu ve büyüyen pastadan, bölgeye büyük pay almak için çalışacaklarını söyledi.

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin ise AK Parti‘nin 8.5 yılda Türkiye’de yaptıkları işlerin bilindiğini, amaçlarının şimdi burada anlatmak değil, sadece Dörtyol halkına teşekkür olduğunu belirtti. Ergin, amaçlarının Hatay’ı her bakımdan Türkiye’nin öncü illerinden biri olmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Suriye‘deki olaylara da değinen Ergin, şu anda 9 bin kişinin Tükiye’ye sığındığını, onlara kol kanat gerdiklerini ve bu olaylara seyirci kalamayacaklarını, gerekeni yapacaklarını ifade etti. Sadullah Ergin, konuşmasının sonunda artık bu seçimin bittiğini, bundan sonra hedeflerinin 2014 belediye seçimleri olduğunu belirtti. Ergin, şimdiden çalışmaya başlayarak kaybedilen belediyeleri geri alacaklarını, diğer belediyeler için de yeni projeler hazırlayacaklarını söyledi.