Mamak İlköğretim Okulu Masa Tenisinde Fırtına Gibi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası‘nda şampiyonluğu elde eden Mamak İlköğretim Okulu‘nun başarılı sporcularını, Beden Eğitimi Öğretmeni Fazıl Şen‘i ve Okul Müdürü Adnan Polat‘ı makamında ağırladı.

Mamak İlköğretim Okulu Masa Tenisinde Fırtına Gibi
Mamak İlköğretim Okulu‘nun başarılı sporcuları, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası‘nda küçük kızlar kategorisinde birinciliği, küçük erkekler kategorisinde ise üçüncülüğü kazandı. Küçük kızlarda Sude Küçükaya, Seher Akdemir, İrem Koca, Esra Acaraoğlu, Meltem Baran okullarını şampiyonluğa taşırken, küçük erkekler takımında Yusuf Bilgen, Alihan Baygül, Harun Çelikbaş, Burak Bilgen ve Abdulkadir Tüzüner üçüncülüğü elde etti. 28 okulun katıldığı turnuva Mamak Spor

Salonu‘nda gerçekleşti. Mamak İlköğretim Okulu öğrencileri büyük başarı elde ettiler.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Sporcularımızdan gelen başarılı sonuçlar ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Bize büyük mutluluk yaşatan sporcularımızı yürekten kutluyorum. Çok büyük bir potansiyeli barındıran ilçemiz bugüne kadar çok başarılı sporcular yetiştirdi. Mamak‘ta sporu geliştirmek için yeni adımlar atıyoruz. Elimizdeki imkanlar doğrultusunda desteğimiz sürecek" dedi.

Başkan Akgül, tüm öğrencilerimizi yürekten kutladığını belirterek, öğrencilerin yetişmesinde büyük emeği olan Okul Müdürü Adnan Polat ve Beden Eğitim Öğretmeni Fazıl Şen‘i tebrik etti.

Başarılarında büyük pay sahibi olan öğretmenleri Fazıl Şen için de öğrenciler, "Hocamız bizi çok iyi çalıştırdı. Gerek antrenmanlarda gerekse maçlarda bizi iyi motive etti. Bizi başarıya inandırdı ve başardık. Öğretmenimize yürekten teşekkür ediyoruz" dediler.

Sadece 1,5 yıllık bir çalışmanın meyvelerini topladıklarını söyleyen Okul Müdürü Adnan Polat, verdikleri desteklerden dolayı Akgül‘e teşekkür ederek,çiçek takdim etti.Başkan Akgül, başarılı sporcuları çeşitli hediyelerle ödüllendirerek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA