Güney Koreliler, Ak Parti‘nin Başarı Sırrını Öğrenmek İçin İzmir‘e Geldi

Genel seçimi takip için Türkiye‘de bulunan Güney Kore Belediyeler Birliği İl Seçim Kurulu Başkanı ve yedi siyasi parti temsilcilerinin bulunduğu 20 kişilik heyet, İstanbul‘dan sonra İzmir‘e gelerek AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay‘ı makamında ziyaret etti.

Güney Koreliler, Ak Parti‘nin Başarı Sırrını Öğrenmek İçin İzmir‘e Geldi
Genel seçimi takip için Türkiye‘de bulunan Güney Kore Belediyeler Birliği İl Seçim Kurulu Başkanı ve yedi siyasi parti temsilcilerinin bulunduğu 20 kişilik heyet, İstanbul‘dan sonra İzmir‘e gelerek AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay‘ı makamında ziyaret etti. Akay’a seçim başarısının sırrını soran heyet, tarihe geçen sonuçtan çok etkilendiklerini belirtti.

Güney Kore İl Seçim Kurulu Başkanı Çavuşan Nando ve heyete AK Parti‘yi anlatan Akay ise, “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan‘la gurur duyuyoruz. Son 46 yılda yüzde 50 oy sınırını aşan ilk parti AK Parti ve liderimiz Sayın Erdoğan’dır. Sonuçta bir kez daha Türkiye kazanmıştır, bir kez daha demokrasi, millî irade kazanmıştır. Topyekûn milletimiz kazanmıştır. Bu sonuçlar, AK Parti’nin bugüne kadar uygulamış olduğu siyasetin, yapmış olduğu hizmetlerin halkımız tarafından desteklendiğini ve onaylandığını göstermektedir.” dedi.

Ziyaretin sonunda Güney Kore heyetine, AK Parti tablosu ve Başbakan Erdoğan‘ın hayatını anlatan "Bir Liderin Doğuşu" adlı kitabını hediye eden İl Başkanı Akay, ayrıca heyet başkanına Türk bayrağı ve AK Parti rozetleri taktı. Nando ise Akay’a, kültürlerini yansıtan gemi maketi hediye etti.