Dsp Genel Sekteri Ve Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi: "Oy Kullanmadan Önce Son Birkez

DSP Genel Sekreteri ve Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, vatandaşlara oy kullanmadan önce bir daha düşünmeleri yönünde çağrıda bulunarak, "DSP‘nin geçmişinde şaibe yoktur" dedi.

Seçimlere son 2 gün kala yazılı bir açıklama yapan DSP Genel Sekreteri ve Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, vatandaşların ülkenin geleceği için DSP‘ye oy vermelerini istedi. Son dönemlerde parti liderleri tarafından dile getirilen tartışmalara da değinen Erçelebi, "Halkımız, başkanlık sistemi ve anayasal padişahlık hayalleri kuran Tayyip Erdoğan ile Türkiye‘ye federatif yapıyı getirecek olan Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik şartını koşulsuz kabul edeceğini söyleyen ana muhalefet partisi liderinin

meydanlarda seviyeyi iyice düşürdüğü, toplumu gerginleştirdiği bir ortamda sandık başına gidecek" dedi.

Bunun için vatandaşların oy kullanmadan önce aileleri ile birlikte 15 dakika düşünmesini isteyen Erçelebi açıklamasında şunları kaydetti:

"Son bir kez daha düşünün, mutlaka ortak akıl ile doğruyu bulacaksınız. Demokratik Sol Parti, Türkiye Cumhuriyeti ekonomik ve siyasi olarak sıkıntıya girdiğinde halkımız tarafından göreve çağırılan bir partidir. Çünkü Demokratik Sol Parti‘nin geçmişinde şaibe yoktur. Demokratik Sol Parti‘nin geçmişinde, Tayyip Erdoğan‘ı Başbakan yapmak ve AK Parti‘ye payanda olmak gibi bir lekesi de yoktur."

Kaynak: İHA