"Şanlıurfa‘da Susuz, Yolsuz Ve Elektriksiz Köy Kalmayacak"

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüboğlu ve milletvekili adayı Yrd.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüboğlu ve milletvekili adayı Yrd. Doç.Dr. Abdülkerim Gök, seçim çalışmaları kapsamında Harran ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra ilçeye bağlı bazı köyleri de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Milletvekili adayları ziyaretleri sırasında köylülere elektriksiz, yolsuz, susuz köyün kalmayacağı sözünü verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, Devlet Bakanı Faruk Çelik öncülüğünde il genelinde sorunları belirlemeye ve gidermeye çalıştıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüboğlu ve Milletvekili adayı Yar.Doç.Dr. Abdülkerim Gök, bu vesileyle de olsa en ücra köşelere kadar gidip sorunları yerinde belirlediklerini ve giderilmesi için çalışmalar başlatıldığını söyledi.

İl genelinde ayak basmadık yer, çalmadık kapı bırakmadıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Yar.Doç.Dr. Abdülkerim Gök Başbakanın talimatı doğrultusunda sıkı bir çalışma yürüttüklerini anlattı. Gök, "Gerek merkezlerde, gerekse köylerde bile elektrik, yol, su gibi önemli sorunlarımız var. Hele okulsuz, sağlık ocağı olmayan yerlerimiz bile mevcut. Başbakanımızın dediği gibi bu dönem Susuz, yolsuz, elektriksiz köy bile kalmayacak. Sorunları yerinde görüp, ilk ağızdan tesbit ediyoruz. İnşaallah bir an evvel çözüme kavuşturulacak." dedi.

Başbakan Erdoğan’ın Şanlıurfa’yı ve Şanlıurfalıları çok sevdiğini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüboğlu ise "Başbakanımızın talimatlarıyla Şanlıurfa’dan Milletvekili adayı gösterilen Devlet Bakanımız Faruk Çelik ve diğer aday arkadaşları ile şehir merkezi, ilçeler, beldeler ve köyleri gezerek vatandaşların hal hatırını sorduklarını ifade etti.

Geziler kapsamında eksiklikleri tespit ederek seçim taahhütnamesi hazırladıklarını kaydeden Eyüpoğlu, "Sorunlarını ve taleplerini öğreniyoruz ve Bakanımıza iletiyoruz. Seçim Taahhütnamesi adı altında kitapçık hazırlanıyor. Bu kitapçıkta hangi sorunlarımızın, hangi yeni yatırımların ne zaman bitirileceği belirtilmiş. Bu kitapçıkları vatandaşlarımıza dağıtacağız ki herkes yapılacak işlerin takipçisi olsunlar. Yapılıp yapılmadığını kontrol edip geciken olsa bile hesap sorsunlar. Bu dönem Allah’ın izniyle bütün sorunlarımız çözülecek." şeklinde konuştu.