Mhp Kalaycı: Kaset Skandalı Partinin Oylarını Artıracak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya milletvekili adayı Mustafa Kalaycı, MHP‘li iki genel başkan yardımcısının görevden ayrılmasına neden olan kaset skandalının, MHP’nin oylarını artıracağını savundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya milletvekili adayı Mustafa Kalaycı, MHP‘li iki genel başkan yardımcısının görevden ayrılmasına neden olan kaset skandalının, MHP’nin oylarını artıracağını savundu. Bir gazetecinin sorusu üzerine açıklama yapan Kalaycı, “Bu olaylar MHP adına seçimlere olumlu yansıyacaktır. Bu kasetler ne kadar ahlaksızlık içeriyorsa, bunları servis etmek de o kadar ahlaksızlıktır. Genel başkanımız bu konuda gerekeni yapmaktadır. Bunları siyasi rant sağlamak için kullanmak daha da büyük bir ahlaksızlıktır. MHP olarak bu olaylara karışanları bünyemizde barındırmayız.” dedi.

    MHP Konya İl Başkanlığı’nda 12 Haziran’da yapılacak seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Kalaycı, parti olarak kaset skandalının siyasi malzeme olarak kullanılmasına karşı olduklarını söyledi. AK Parti ve CHP’nin benzeri konularda kendi yöneticilerine sahip çıktığını bildiren Kalaycı, “Ülkücülük süt gibidir. Süt leke götürmez, eğer götürürse bunu atarız. Biz ahlaki yozlaşmayı ortadan kaldırmak için çalışacağız. Milli ve manevi değerlerimizi çocuklarımıza öğreteceğiz.” diye konuştu.

    Seçim vaatlerini de anlatan Kalaycı, Konya’nın birçok ilçesinde MHP’ye desteklerin olduğunu söyledi. Kalaycı, taşeronlaşmaya da çözüm bulacakların ifade etti. Temizlikçi, güvenlikçi ve benzeri alanlarda taşeron olarak çalışanların köle muamelesi gördüklerini bildiren Kalaycı, bu uygulamayı ortadan kaldırarak, herkesi kadroya alacaklarını söyledi. İşsizlik ve eğitim konusunda büyük hedeflerinin olduğunu kaydeden Kalaycı şunları söyledi:

    “Bütün bunların yanında tarımda büyük başarılara imza atacağız. Konyalıların desteğiyle her soruna çözüm bulmak için hareket edeceğiz. Ülke ekonomisine büyük katkıları olan Konya’nın kalkınması ve sosyal alanda da ilerlemesi için planlarımız var. Cazibe merkezleriyle ekonomide büyük mesafeler alacağız.”