Has Parti İzmir Milletvekili Adayları Hal Esnafını Ziyaret Etti

Halkın Sesi Partisi(HAS Parti) İzmir Milletvekili Adayı Ömer Vehbi Hatipoğlu ve beraberindeki heyet Kapalı Sebze ve Meyve Hali esnafını ziyaret etti.

Halkın Sesi Partisi(HAS Parti) İzmir Milletvekili Adayı Ömer Vehbi Hatipoğlu ve beraberindeki heyet Kapalı Sebze ve Meyve Hali esnafını ziyaret etti. HAS Parti İzmir Milletvekili adayları Hatipoğlu ile birlikte, Levent Peşker ve Süleyman Şamlı Hal esnafını ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnafın dertlerini dinleyen Hatipoğlu, ‘HAS Parti iktidarında tarıma ağırlık verilecek. Bu yolla üetim çoğalacak ve Türkiye meyve ithal eden değil, meyve ihraç eden bir ülke haline gelecektir." dedi.

Hal Derneği yöneticileri ile kahvaltıda buluşan Hatipoğlu, "Halkın Sesi Partisi, kısa süre önce kurulmuş bir partidir. Liderimiz Numan Kurtulmuş’un önderliğinde Türkiye’nin 81 ilinde teşkilatlanmasını tamamlayan partimiz seçimlere 550 milletvekili adayı ile katılmıştır. HAS Parti 12 Haziran seçimlerinde alacağı yüksek oy oranı ile İzmir’de büyük bir ilke imza atacaktır." şeklinde konuştu.