Unutulmaz 86.Bölüm fragmanı ve özeti

Ekranların sevilerek izlenen dizisi Unutulmaz 86. bölümüyle 1 Haziran Çarşamba akşamı ATV ekranlarında olacak. İşte Unutulmaz'ın 86.bölüm fragmanı ve özeti.

Unutulmaz 86.Bölüm fragmanı ve özeti
Unutulmaz 86.Bölüm fragmanı yayınlandı. Unutulmaz 86.Bölüm fragmanı yayınlandığı anda izleyenlerinden iyi yönden tepki almaya başladı. Unutulmaz 86.Bölümünde neler olacak. Unutulmaz 86.Bölüm fragmanı ve özetine bu sayfandan ulaşabilirsiniz.

Unutulmaz dizisinin 86. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Harun, Melda'nın ne yapmaya çalıştığını anlamış, ancak çaresiz kalmıştır. Melda'nın elinden kurtulmak için harekete geçer. Melda için, Harun'u durdurmanın tek bir yolu vardır...

Eda için zor günler yeniden başlar. Batu'nun er ya da geç konuşacağından emin olan Aras da Eda'ya moral vermeye ve destek olmaya çalışır.Batu için ise tek yol Aras'ın elinden kurtulmaktır.

Melda Harun'a olan aşkını ve yaşadıklarını ona anlatırken, Harun da genç kadını ikna ederek, içinde bulunduğu kaostan kurtulmaya çabalar. Melda, kaybettiklerini geri almaya kararlıdır ve bunu Eda'nın yüzüne de söyler.

İki kız kardeşi, öfke ve gözyaşı dolu bir yüzleşme beklemektedir. Gerçeği Yağmur'a anlatamamanın sıkıntısını yaşayan Eda kızını oyalamaya çalışırken, Aras'la aralarında geçen bir konuşmaya şahit olan Yağmur'un psikolojisi iyice bozulur…

Annesine son derece tepkili olan küçük kız, herkesi paniğe sokacak bir karar alır… Bu arada beklenmeyen bir gelişme Eda'ya farklı duygular yaşatacaktır.