Dp Eski Gik Üyesi Ocakoğlu, Dp Manisa İl Teşkilatı‘nı Ziyaret Etti

Demokrat Parti (DP) eski GİK üyesi Samet Ocakoğlu, DP Manisa İl Teşkilatı‘nı ziyaret etti.

Ocakoğlu yaptığı açıklamada, "Manisa‘ya yaptığım ziyarette arkadaşlarımdaki büyük heyecanlara şahit oldum. DP teşkilatını oluşturan şahsiyetler hedeflerinden uzaklaştırılmamalı her kademe bu arkadaşlara layık olmalıdır" dedi.

Manisa Milletvekili adayı Cansın Tunçdirek de yaptığı konuşmada, "Demokrat Parti, ülkenin taşında, toprağında var. Sandıkta da olmalıdır‘‘ dedi.

Partinin diğer milletvekili adayı Meltem Tuğhan konuşmasında, ‘‘Kadınlar mutlaka siyasette ve yönetimde olmalı, Manisa DP milletvekili adayı olarak Türk ana‘yı temsil etmekten gurur duyuyorum. Heyecanlarımızı kamuoyu ve seçmen ile yeterince paylaştığımız ölçüde başarılı olabiliriz, misyonumuzun deneyimlerinden Türkiye‘yi bir kere daha yararlandırabilmek inşallah hepimize nasip olur‘‘ sözlerine yer verdi.

DP Manisa Merke İlçe Başkanı Hüseyin Yoldaşseven, ‘‘DP kademelerindeki görevleri ile siyasi şöhret sahibi olanlarıda aramızda bugün görmek isterdik. Emanete sahip çıkmaya ve layık olmaya çalışıyoruz‘‘ dedi.

Samet Ocakoğlu‘nun DP teşkilatına yaptığı ziyarette bulunan Süleymanlı eski Belediye Başkanı Veli Dalgıç yaptığı konuşmada, ‘‘Demokrat Parti sadece Manisa‘da değil Türkiye‘de vardır. Bunu herkes böyle bilmeli ‘‘ dedi.

Toplantıda, Manisa‘da ve partili arkadaşları arasında bulunmanın onurunu yaşadığını söyleyen Ocakoğlu konuşmasında, ‘‘Baba toprağının bereketi, koruyuculuğu memleketimizden eksik olmasın. Arkadaşlarımızın heyecanlarını gözledim. Onlara başarılar diliyorum ve Demokrat Parti Manisa İl Başkanlığının fedakar mensupları ile gurur duyuyorum. Allah bizlerden, ecdada nasip ettiği bu büyük millete hizmet etme fırsatını uzaklaştırmasın. Büyüklerimizin selamlarının dostluğu ve koruyuculuğu üzerimizde olsun‘‘ dedi.

Kaynak: İHA