Chp Kadın Kolları Teşkilatından Ücretsiz Diş Taraması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Kadın Kolları Teşkilatı, Elmalıdere Mahallesi’nde maddi durumu iyi olmayan yaklaşık bin kişiye ücretsiz diş taraması yaptırdı.

Chp Kadın Kolları Teşkilatından Ücretsiz Diş Taraması
Elmalıdere Mahallesi’ni daha önce ziyaret ettiklerinde ağız ve diş sağlığı ile ilgili talepler aldıklarını dile getiren CHP Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Devrim Alkan, taramaların seçimlerden sonra da devam edeceğini söyledi. CHP 1. sıra milletvekili adayı Dilek Akagün Yılmaz’ın da katıldığı etkinlikte vatandaşlar duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri Elmalıdere Mahallesi’nde vatandaşların talebi üzerine ağız ve diş sağlığı taraması başlattıklarını anlatan Devrim Alkan, “Halk sağlığı ile ilgili çalışmalarımız seçimin ardından da devam edecek” dedi.

Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara yönelik ücretsiz diş taramasının yanı sıra göz taraması yaptıracaklarını ifade eden CHP Uşak Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Devrim Alkan, “Belli periyotlarla mahalleleri gezip halkın sorunlarını dinliyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu tür organizasyonlarımız seçimlerden sonra da devam edecek. Halkın sorunlarını dinlemeye onların dert ortağı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili seçilmesi halinde tüm sağlık hizmetlerinin ücretsiz olması için çalışma yapacağını ifade eden Milletvekili Adayı Dilek Akagün Yılmaz ise, “Ağız ve diş sağlığı gibi hizmetlerin ücretsiz olması gerekiyor. Şu anda hastanelerde diş sağlığının ücretsiz olduğu söyleniyor. Fakat bazı uygulamalarda ek ücret talebi doğuyor. Biz iktidar olduğumuzda bunu ortadan kaldıracağız. Ağız ve diş sağlığı ile göz taraması gibi sağlık hizmetlerinin rutin olarak ücretsiz verilmesini sağlayacağız” dedi.

Kaynak: İHA