İskilip’Te Okullar Arası Turnuvanın Şampiyonu Belli Oldu

Çorum Eğitim Sevenler Derneği (ÇESDER) İskilip Şubesi‘nin düzenlediği eğitimciler arası geleneksel bahar futbol turnuvası sona erdi.

Çorum Eğitim Sevenler Derneği (ÇESDER) İskilip Şubesi‘nin düzenlediği eğitimciler arası geleneksel bahar futbol turnuvası sona erdi. Final maçında Endüstri Meslek Lisesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü takımları karşı karşıya geldi. Çok sayı taraftarın izlediği maçı Milli Eğitim Müdürlüğü takımı 5-2 kazandı. Maç sonunda ilk üç takıma kupa ve madalyaları verildi.

Kupa töreninde konuşma yapan İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Selvi, sporun barışı kardeşliği ve eğitimciler arasında hoşgörüyü pekiştirdiğini belirtti. Aynı zamanda bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen ÇESDER İskilip Şubesi öğretmenlerini tebrik etti. Turnuva boyunca en centilmen oyuncu ve takıma Dernek Başkanı Yusuf Ahirzaman tarafından plaket verildi.

Turnuvaya katılan öğretmen ve idarecilere belediyenin Atatürk Orman Çiftliği tesislerinde İskilip dolması ikram edildi. Yemeğe çok sayıda öğretmen ve idareci katıldı. Samimi ortamda geçen yemekte öğretmen ve idareciler benzer faaliyetlerin sürdürülmesi temennisinde bulundu.