Chp’Li Osman Aydın’Dan Koçarlı Köylerine Çıkartma

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Aydın Milletvekili Adayı Osman Aydın bir günde toplam yedi köy dolaşarak rekor kırdı. Osman Aydın dün de Koçarlı ilçesine bağlı Çeşme, Gaffarlar, Mersinbelen, Çallı, Güdüşlü, Bağcılar, Kızılkaya köylerinde seçim çalışmalarına devam etti.

CHP Aydın Milletvekili adayı Osman Aydın seçim çalışmaları için Koçarlı ilçesine gitti. Osman Aydın, 2-B arazilerinde tarım yapan köylülere öncelik tanıyacaklarını belirterek, “ Buradaki sorunun önce ne olduğunu anlamak lazım, sizlerin kullandığı araziler şu anda 2-B arazisi olarak kabul edilmiyor bunun sebebi öncelikle çam fıstığı ağaçlarının meyve ağacı olarak kabul edilmemesidir. Meyve ağacı olarak kabul edildiğinde sizin arazilerinizde 2-B kapsamında değerlendirilecektir. Biz sorunu da, çözümü de çok iyi biliyoruz. Orman tahdit ve kadastro işlemlerini en kısa sürede tamamlayarak kadastro yanlışlarını düzelteceğiz, hak eden köylümüz arazisinin tapusunu alacak. Orman alanlarının korunması ve işletilmesini yine orman köylüsüne ve kooperatiflere bırakacağız. Bizim yani CHP iktidarında orman köylüsü de rahat bir nefes alacak” dedi.

Köylülerin yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaşan Osman Aydın, Köylümüzün sorunlarını biliyoruz ve çözümü için çalışıyoruz, çözüm için yeterli projemiz var, sizden destek istiyorum diyerek sözlerine devam etti Osman Aydın; “ Köylü biterse Türkiye biter o yüzden köylü halkımıza destek olmalıyız, üreten köylümüz üretiminin karşılığını mutlaka almalı. Akp köylümüze gerekli desteği veremedi. Biz köylümüze sahip çıkarak gerekli desteği vereceğiz” dedi. CHP Aydın Milletvekili adayı Osman Aydın daha sonra zeytin ve zeytinyağı ile hayvancılık konularına değinerek, “ AKP hükümeti çiftçimizin sorunlarını görmezden geliyor oysa çiftçimiz olmazsa yani köylü biterse Türkiye biter, eskiden 1 litre zeytinyağı ile dört litre mazot alınabiliyorken şimdi 1 litre zeytinyağı ile ancak 1 litre mazot alınabiliyor hale geldik. Bunun sebebi AKP hükümetinin yanlış politikalarıdır. Köylü ve çiftçi bitmiştir. CHP iktidarında biz köylümüze gerekli olan desteği vererek köylümüzün yüzünü güldüreceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA