Ak Parti Mardin Milletvekili Adayı Muammer Güler:

AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Muammer Güler, Nusaybin köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Ak Parti Mardin Milletvekili Adayı Muammer Güler:
Türkiye‘nin elde ettiği güçlü istikrar için gücü bölmeden 12 Haziran‘da iktidara destek isteyen Muammer Güler "Boş ve asılsız vaatlerle çocuklarınızın geleceğini riske atmayın. Ülkemizin yeni maceralara sürüklenmesine izin vermeyin" dedi.

12 Haziran seçim çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürmeye devam eden Muammer Güler Mardin‘in Nusaybin ilçesine bağlı köylerde incelemeler yaptı. Güler‘e AK Parti Mardin Milletvekili adayı Hikmet Bülent Gözü, AK Parti ilçe Başkanı Süleyman Çelik ve Ferah Kaya‘da eşlik etti.

Muammer Güler yaptığı ziyarette ülkede elde edilen istikrarın önemini vurgulayarak, "Güçlü ekonomiler için istikrar şart. İstikrarın olduğu her yerde huzur olur, iş olur aş olur. Güçlü bir istikrarı da ancak güçlü bir iktidar sağlar. 8.5 yıldır Türkiye‘de sağlanan istikrarın bozulmaması, büyüme hızının kesilmemesi, kalkınmanın sürmesi için siz değerli hemşerilerimizin desteğine ihtiyacımız var. 12 Haziran‘da vereceğiniz karar güçlü Türkiye için olsun. Sadece sizlerin değil, ulaşabildiğiniz herkesin

desteğini istiyoruz. Nazınız geçtiği ve sizi seven herkese hizmetlerimizi anlatmanız gerekiyor. Özellikle bizin ulaşamadığımız hemşerilerimden bizlere destek olmalarını isteyin bu dava hayırlı bir davadır sizlere güveniyorum bizlerde bu desteğiniz karşılıksız bırakmayacak. Mardin‘in ve Nusaybin‘in kalkınması, huzurun sağlanması, ekonominin güçlenmesi için el birliğiyle çalışacağız" dedi.

Kaynak: İHA