Turgut Özal Koleji Erken Kayıt Yaptıranlara Ödül Dağıttı

Malatya Beşer Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Özel Turgut Özal İlköğretim Okulu’na 20 Nisan–20 Mayıs tarihleri arasında erken kayıt yaptıran öğrenciler, bilgisayardan bisiklete birçok hediye ile ödüllendirildi.

Turgut Özal Koleji Erken Kayıt Yaptıranlara Ödül Dağıttı
Malatya Beşer Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Özel Turgut Özal İlköğretim Okulu’na 20 Nisan–20 Mayıs tarihleri arasında erken kayıt yaptıran öğrenciler, bilgisayardan bisiklete birçok hediye ile ödüllendirildi. 1.Noter Başkâtibi Abdullah Sonkaya’nın gözetiminde çekiliş sonucu erken kayıt talihlilerine 4 diz üstü bilgisayar, 5 bisiklet, 4 fotoğraf makinesi hediye edildi.

    Okul Müdürü Murat Kuran, yaptığı açıklamada, okul olarak eğitimden sanata, bilimden spora birçok başarıya imza attıklarını anımsattı. Bu nedenle kentin en fazla tercih edilen ilköğretim okulları arasında yer aldıklarını belirten Kuran, çocuklarının Turgut Özal ilköğretim Okulu’nda eğitim görmesini isteyen aileler için 20–26 Mayıs tarihleri arasında erken kayıt imkanı sunduklarını anlattı.     

    Kentte ilk defa böyle bir çalışma yaptıklarını aktaran Kuran, erken kayıt yaptıran aileler arasından çekilişle belirledikleri aileleri de ödüllendirdiklerini anlattı. Kuran, şöyle devam etti: “Malatya’da ilk defa böyle bir faaliyet gerçekleştirdik. Önümüzdeki senelerde daha fazla ve daha farklı hediyeler vererek erken kayıt faaliyetleri yapacağız. Bu yıl noter huzurunda yaptığımız çekilişle erkân kayıt yapan aileleri ödüllendirdik. Mert Sütçüoğlu, Mustafa Sütçüoğlu, İrem Çalışkan isimli öğrenciler çekilişte dizüstü bilgisayar kazanırken, Safa Çiçek, Rumeysa Çalışkan, Saliha Özçelik, Duhan Tercan, fotoğraf makinesi, Berkay Yıldız, Hilalcan Çelik, Burak Sarı, Doğukan Alışkan, Yağız Özer bisiklet kazandı.”