Özcan Yeniçeri, Keçiören'de büyük ilgi ile karşılandı

MHP Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Prof.Dr. Özcan Yeniçeri, seçim gezilerine devam ediyor. Seçim gezileri kapsamında, Keçiörenlilerle buluşan Yeniçeri'ye halkın ve esnafın büyük bir ilgi gösterdiği gözlendi.

Özcan Yeniçeri, Keçiören'de büyük ilgi ile karşılandı
Keçiören Fatih Caddesi ve Sanatoryum'da esnaf ziyaretleri yapan Prof.Dr. Özcan Yeniçeri, halkla gerçekleştirdiği sohbetler sırasında, Milliyetçi Hareket'e güvenmelerini ve Türkiye'nin aydınlık yarınlarına oy vermelerini istedi.

Keçiören Gümüşhaneliler Güçbirliği Derneğinin misafiri olarak katıldığı toplantıda Özcan Yeniçeri şunları söyledi:" Türkiye bir darboğaz içerisine haps edilmiş durumdadır. İthalat, üretimin önüne geçmiş durumdadır. İktidarın yabancılaşmış ekonomi ve sosyal politikaları sayesinde, Yeşil Kartlıların sayısı, on bir milyon civarına ulaşmıştır. AKP iktidarının yönetim anlayışını şu şekilde özetleyebiliriz; Üretme-Tüket, İcat Etme-Taklit Et, İmal Etme-İthal Et. Bu çerçevede, hayvancılık ülkesinde kurban kesilecek hayvan bulunmadığı için, Angus ithal ediyorsun, Anamur Muzu yerine, Çikita muzu özendiriyorsun, yüz binlerce atama bekleyen genç işsiz varken, ithal öğretmenden bahsediyorsun. Bu iktidar, aldatma ve kandırmanın adresi olduğu gibi, ülkeyi yabancılaştırmakta da sınır tanımamaktadır." dedi.