Ak Partili Vekil Adayından İş Adamlarına Yeni Anayasa Çağrısı

AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı İlhan İşbilen, ülkenin geleceğinin hazırlanacak yeni Anayasa ile şekilleneceğini belirterek; demokratik, özgür ve eşitlikçi bir anayasa için el birliğiyle çalışma çağrısında bulundu.

Ak Partili Vekil Adayından İş Adamlarına Yeni Anayasa Çağrısı
Torbalı Sanayici ve İşadamları Derneği‘nde düzenlenen toplantıda konuşan İşbilen, AK Parti iktidarında her alanda istikrar sağlandığını, kalkınmanın hızlanarak dış borçların azaldığını ifade etti. İşbilen, “Hangi ülke olursa olsun, iş adamları, bir ülkeye adımlarını attıkları anda azimleri, hırsları ve zekaları sayesinde orada tutunur ve büyük başarılara imza atarlar”dedi. KÖYDES projesi hakkında köylüleri bilgilendiren İşbilen, bu projeyle 5 yıl içerisinde 407 adet yol yapımı için 26 milyon, bin 130 içme suyu projesi için 135 milyon 699 bin lira kaynak kullandıklarını dile getirdi.

AK Parti‘nin tarımı şu ana kadar hiçbir partinin desteklemediği kadar desteklediğini kaydeden İşbilen, İzmir‘deki çiftçilere 2002 yılında 52 milyon 31 bin tarımsal destek sağlandığını ve 8 yıl boyunca toplamda 927 milyon 592 bin lira destekte bulunduklarını aktardı.

Kaynak: İHA