Pozantı Seyfettin Yılmaz’I Bağrına Bastı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz’a Pozantı’dan büyük destek geldi. Pozantı’nın Hamidiye köyünden olan Seyfettin Yılmaz’a, Pozantılılar büyük ilgi gösterdi. Yılmaz’ı görmek, elini sıkmak ve kucaklamak için insanlar adeta yarıştılar.

Pozantı ilçe merkezi, Alpu, Fındıklı, Kamışlı ve Akçatekir’de esnaf ziyaretlerini sürdüren ve karşılaştığı her vatandaşı selamlayan MHP Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz, kendisine gösterilen ilgiden çok memnun kaldı. Yılmaz, Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir Pozantılının seçilebilecek bir yerden sıralamaya konulduğunu belirterek, “Sevgili Hemşerilerim bu fırsatı çok iyi değerlendireceklerdir” dedi.

Yılmaz, yeniden gelerek miting yapacağını ifade ederek, “Bu mitingde hemşerilerime Adana’nın sorunlarını, 9 yıllık AK Parti hükümetlerinin bu ilçeye ve Türkiye’ye verdiği zararları anlatacağım. Ayrıca, Adana’nın sorunlarına karşı geliştirdiğimiz projelerimizi anlatacağım. Pozantı için projelerimiz var, onları sizlerle paylaşacağım. Bugün sadece selamlamak için geldim” dedi.

Kaynak: İHA