Ak Parti Adayları Aslan Ve Çalışkan, Irmak Bucağı Sakinleriyle Buluştu

AK Parti Kırşehir milletvekili adayları Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, 12 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Irmak bucağı sakinleri ile bir araya geldi.

AK Parti Kırşehir milletvekili adayları Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, 12 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Irmak bucağı sakinleri ile bir araya geldi.

Seçim propagandası sürecinde kent merkezi, ilçeler, kasabalar ve köylere ziyaret gerçekleştiren Çalışkan ve Aslan‘a Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya ve Merkez İlçe Başkanı Şuayip Soysal da katıldı. Adaylar şehir merkezinin en çok yoğun olduğu Irmak bucağı sakinleri ile buluştu. Irmak bucağı halkına seslenen Çalışkan ve Aslan, AK Parti’nin hizmet odaklı parti olduğunu vurguladı.

    Milletvekili adayı Çalışkan, AK Parti’nin hizmet odaklı bir parti olmanın yanında ilkeli, dürüst ve doğru işlerin yapıldığı bir merkez olduğunun altını çizdi. Kırşehir‘in, Cumhuriyet tarihinde görmediği hizmetleri bu dönemde gördüğünü belirten Çalışkan, “Sağlıktan ulaşıma, eğitimden turizme, kültürden sanayiye birçok yatırım Kırşehir’e geldi ve bunların hepsinin birer birer temelini atıp, bazılarının açılışını yapıyoruz. Bakanlarımızın hepsi tek tek Kırşehir’e gelip yatırımların kurdelelerini kesiyor. Daha önce bir bakan geldiğinde Kırşehir halkı heyecanlanıyordu. Şimdi her hafta bir bakanımız geliyor ve yatırımlarımızın açılışını yapıyor. Adalet sarayımızın açılışını yaptık. Polis okulumuzun açılışını yaptık. Belediye yatırımlarımızın açılışlarını birer birer yapıyoruz. Önümüzdeki haftalarda 300 yataklı hastanemizin açılışını yapacağız.” diye konuştu.

Muzaffer Aslan ise yerel genel anlamda yatırımların yağdığı Kırşehir’de, bu yatırımların devam etmesi için kendilerine destek verilmesi gerektiğini söyledi. Çalışkan ve Aslan, konuşmaların ardından programa katılan vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, katılımcılarını sorunlarını dinledi.