Başkan Tütüncü Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı‘nın Varsak Karşıyaka Mahallesi‘nde düzenlediği toplantıya katıldı.

Başkan Tütüncü Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Kepezlilere, “Seçimden seçime değil, her zaman sizin yanınızda olacağım” sözünü verdiğini hatırlatan Başkan Tütüncü, “25 aylık bir belediye başkanı olarak bu sözünü tutabilmiş, sözünün arkasında durabilmiş, seçimlerin öncesinde ve sonrasında her zaman sizlerle birlikte olabilmiş bir belediye başkanı olarak huzurunuza çıkmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

Başkan Tütüncü, 2 yılda Varsak‘ta çok önemli hizmetler yaptıklarını, hız kesmeden bu hizmetlerin devam edeceğini kaydetti. 35 yıllık belediyecilik tarihi olan Varsak‘ın birçok hizmetten mahrum bırakıldığını belirten Başkan Tütüncü, “Ne yaptık? Eksik olan hizmetleri hızlı bir şekilde bölgeye getirdik. Varsak‘ı, çok daha güzel bir şehir haline getirmek üzere hizmetlerimizi bölgeye getirmeye devam edeceğiz. Bölgede yaşayanlara çok daha güzel bir Varsak armağan edebilmek için de elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz” dedi.

Toplantıda AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Yarbaş, Rüştü Peker ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gülderen Gültekin de yer aldı.

Kepez Belediyesi‘nin Varsak‘ta iki yılda 166 kilemotre asfalt çalışması, 47 kilometre yeni yol çalışması, 22 bin metrekare yeşil alanda 8 park kazandırıldığı bildirildi. Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları‘nın (AKMEK) bir şubesinin açıldığı Varsak‘ta, butik kültür merkezinin ve Varsak İlköğretim Okulu‘nun bahçesindeki çadır tarzı spor salonunun inşaatının ise önümüzdeki günlerde tamamlanacağı kaydedildi.

Kaynak: İHA