Ak Parti Adayları Niğde‘de 3‘Te 3 Yapmak İçin Çalışıyor

Niğde‘de seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ve Erdoğan Özegen; Kayırlı, Bozköy, Ovalıbağ, Narköy ve Kitreli beldelerini ziyaret edip seçmenle buluştu.

Niğde‘de seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ve Erdoğan Özegen; Kayırlı, Bozköy, Ovalıbağ, Narköy ve Kitreli beldelerini ziyaret edip seçmenle buluştu. AK Partili adaylar, burada coşkulu kalabalıklarla karşılandı. Adaylar vatandaşlara hitaben yaptıkları konuşmalarda istikrar vurgusu yaparak Niğdelilerden 12 Haziran için destek istedi.

    Seçim gezilerinde ziyaret ettiği köy ve kasabalarda AK Parti icraatlarından bahseden Alpaslan Kavaklıoğlu, halktan gördükleri ilgiden memnun olduğunu ifade etti. Kavaklıoğlu, “AK Parti’nin 8,5 yılda neler yaptığını görüyorsunuz. Bu icraatları yaparken bir de engeller vardı. 12 Haziran, bu engellerden kurtulmamız için de bir milat olacak. Sizler bu seçimde bize destek verirseniz milletin önü açılacak ve gelecek nesillere çok daha güzel bir ülke bırakacağız.” dedi.

    AK Parti adayı Ömer Selvi ile Erdoan Özegen, gittikleri her yerde Niğdelilerden AK Parti adaylarının tamamını Ankara’ya göndermelerini istedi ve "Milletimiz en iyisine layıktır, biz de milletimiz için gerçekçi ve iyi projelerle milletten oy istiyoruz. Şimdiye kadar biz milleti hiç unutmadık millet de bizi sandıkta hiç unutmadı. Milletin sorunları bizim sorunlarımızdır. İnşallah hep birlikte bütün sorunların üstesinden geleceğiz.” şeklinde konuştu.