Malatya Belediye Otobüs Şoförlerinin Ailelerine Seminer

Malatya Belediyesi otobüs şoförlerinin eşlerine ve ailelerine yönelik olarak Eğitim Uzmanı Ayşe Demirbaş‘ın konuşmacı olarak katıldığı "Sosyal Yaşamda Pozitif Düşünce ve İletişim" konulu eğitim semineri düzenledi.

Belediye Konferans Salonu‘nda gerçekleştirilen eğitim seminerine Belediye Başkan Yardımcıları Abuzer Kabakaş, Fatih Güven, Malatya Otobüs Taşıma A.Ş (MOTAŞ) Şirketi Genel Müdürü Hasan Alıcı ile otobüs şoförlerinin eşleri ve aileleri katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan MOTAŞ A.Ş. Genel Müdürü Hasan Alıcı, MOTAŞ ailesi olarak büyük bir özveri içerisinde çalıştıklarını, 400‘e yakın MOTAŞ çalışanıyla Malatya‘nın toplu taşıma hizmetlerini üstlendiklerini söyledi. Alıcı, "Daha kaliteli hizmetler üretmek için eğitimlere büyük önem veriyoruz. Şoförlerimizin evlerine, ailelerine ve çocuklarına yeteri kadar vakit ayıramadıklarını biliyoruz. Bu da psikolojik ve bedensel bazı sorunları artırmakta. Çalışanlarımızın sorunlarını çözmek, aile için

diyalogları artırmak, sevgi bağlarını güçlendirmek için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Eğitim Uzmanı Ayşe Demirbaş‘ın konuşmacı olarak katıldığı, "Sosyal Yaşamda Pozitif Düşünce ve İletişim" konulu seminere geçildi.

Eğitim Uzmanı Ayşe Demirbaş iş hayatında başarılı olmak için aile bağlarının güçlü olmasının çok önemli olduğunu söyledi. Çalışanların eşleri ve aileleriyle sohbet eden Demirbaş sorunlara yaklaşım tarzının, bireyler arasındaki ilişkileri de etkilediğini ifade etti.

Kaynak: İHA