Sky Aırlınes, Kktc‘ye Verdiği Sözü Yerine Getirdi

Sky Airlines, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı‘ndan haftanın 3 günü KKTC‘ye sefer düzenleyen uçaklarını, adanın simgesi olan orkidelerle süsledi. ‘2011 KKTC Yılı‘ kapsamında hayata geçirilen uygulama ile Sky Airlines, KKTC Başbakanı İrsen Küçük ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı H. Ersan Saner‘e ‘orkide‘ ile ilgili verdiği sözü tutmuş oldu.

Sky Aırlınes, Kktc‘ye Verdiği Sözü Yerine Getirdi
"Avrupa‘nın en iyi charter şirketi" seçilen ve 10 yıl boyunca Avrupa‘da 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, 15 Nisan‘da başladığı ve haftanın 3 günü (pazartesi, cuma ve pazar) İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı‘ndan gerçekleştirdiği KKTC seferlerinde kullandığı uçakları ülkenin simgesi olan orkide resmi ile süsledi. 2011 KKTC yılı kapsamında yapılan ve Türkiye‘de örneği olmayan uygulamada, Sky Airlines, Lefkoşa‘ya düzenlediği ilk tarifeli uçuşunda KKTC Başbakanı İrsen Küçük ile Bayındırlık ve

Ulaştırma Bakanı H. Ersan Saner‘in ‘orkide‘ isteğini de yerine getirmiş oldu.

ANTALYA-KKTC SEFERLERİ BAŞLADI

Sky Airlines‘ın tarifeli KKTC uçaklarının orkide ile süslenmesine ilişkin açıklama yapan Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, "KKTC Başbakanımız ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanımız Lefkoşa‘ya uçtuğumuz ilk gün bizden uçağımızı adanın simgesi orkide ile süslememizi istemişti. Onlara verdiğimiz sözü geciktirmeden hayata geçirdik. Artık Sky Airlines‘ın tarifeli KKTC uçağını pembe bir orkide süslüyor" dedi.

Görgülü, "Yavru vatanımız KKTC bizim göz bebeğimiz. Biz Lefkoşa‘yı en önemli destinasyonlarımızdan biri olarak görüyoruz. Bunun için 15 Nisan‘da İstanbul‘dan başlattığımız Lefkoşa uçuşlarımıza, 13 Mayıs‘ta Antalya-Lefkoşa uçuşumuzu da ekliyoruz. Böylece Sky Airlines olarak yavru vatanla olan bağlarımızı daha da güçlendireceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

13 Mayıs‘ta başlayan Antalya-KKTC seferleri karşılıklı olarak haftanın 3 günü (cuma, cumartesi ve pazar) yapılmaya başlandı.

Kaynak: İHA