Yeni MHP kaset video (MHP'den ABD heyetine soğuk duş)

MHP yeni kaset video görüntüleri şok etkisi oluşturdu. MHP yeni kaset görüntüleri Didinmez ve Barutçu'nun görüntülerinden oluşuyor.

Yeni MHP kaset video  (MHP'den ABD heyetine soğuk duş)
MHP yeni kaset şoku ile çalkalanırken beklenen istifalar geldi. MHP yeni kaset video görüntülerinde Bülent Didinmez ve İhsan Barutçu'nun uygunsuz görüntüleri yer alıyor. Daha önceki MHP kaset skandallarına farklı ülkücülük isimli site yenilerini ekledi.MHP yeni kaset videosu MHP'yi zor duruma soktu. MHP yeni kaset görüntüleri (video) internete düştü ve MHP kasetleri tıklanma rekorları kırdı. MHP yeni kaset video görüntülerinde Bülent Didinmez ve İhsan Barutçu var. MHP 2. kaset skandalından sonra MHP 2. kaset görüntüleri çok konuşuldu. Bülent Didinmez ve İhsan Barutçu istifa etti.

Daha önce biri aileden sorumlu genel başkan yardımcısı olmak üzere iki genel başkan yardımcısının istifasıyla sonuçlanan, internet üzerinden kaset yayımında 3. ve 4. kasetler eklendi. MHP'de yaşanan kaset skandallarına tepki büyüyor.

Mhp'de Kaset Skandalı -1 için tıklayınız (video)
Mhp'de Kaset Skandalı -2 için
tıklayınız (video)
Mhp'de Kaset Skandalı -3 için
tıklayınız (video)

Yeni MHP kaset video  (MHP'den ABD heyetine soğuk duş)

İnternete düşen görüntüler sonrası iki MHP'li istifa etti..MHP Genel Başkan Yardımcısı Didinmez ve milletvekili adayı Barutçu istifa etti..MHP'deki son kaset skandalı da 2 istifa getirdi. Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ile eski İstanbul İl Başkanı ve milletvekili adayı İhsan Barutçu, istifa etti.

MHP'den ABD heyetine soğuk duş

ABD Ulusal Harp Akademisi (NWC) Başkanı ve Ortadoğu Uzmanı Kamal Beyoghlow başkanlığındaki ABD heyeti, dün MHP Genel Merkezi’ne 1 saat süren bir ziyaret gerçekleştirdi

Paçacı ile görüşen heyette, ABD Savunma Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Pentagon, ABD Genelkurmay Başkanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı temsilcilerinin de bulunduğu 12 kişi yer aldı.

Görüşmede Arap ülkelerinde domino etkisi yaratan yönetime karşı halk isyanları, Türkiye’nin bölgedeki etkileri, Türkiye’deki iç siyaset ve seçim konuları ele alındı.

Görüşmede son günlerde MHP’yi sarsan kaset skandalları da gündeme geldi. Kasetlerin internete sızması üzerine yaşanan tartışmaların partiyi nasıl etkilediğinin sorulması üzerine Paçacı’nın özel hayata ilişkin kayıtların “büyük ahlaksızlık” olduğu ve bunun kabul edilemeyeceğini söylediği belirtildi. Profesyonelce servis edilen bu kasetleri iktidarın MHP’yi yıpratmak için kullandığını vurgulayan Paçacı’nın, bu sürece ABD’nin de dahil olduğu vurgusunu yaptığı öğrenildi.

Paçacı’nın “Bu kasetler, ABD üzerinden servis ediliyor. Biz, bunu tespit ettik” sözleri üzerine şaşkınlıklarını ifade eden heyet üyeleri yorum yapamadı.