Ali Uzun Çıraklık Eğitim Merkezini Ziyaret Etti

19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun Zonguldak Çıraklık Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Ali Uzun Çıraklık Eğitim Merkezini Ziyaret Etti
19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun beraberindekilerle birlikte Zonguldak Çıraklık Eğitim Merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Zonguldak Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Tabuktekin‘le birlikte kurs gören öğrencileri sınıflarda ziyaret eden Ali Uzun meslek eğitiminin önemli olduğunu vurguladı. Sınıfları gezerek kurs gören öğrencilerle bir süre sohbet eden Ali Uzun dersler hakkında öğretmenlerden bilgi aldı. Zonguldak Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Tabuktekin ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Ali Uzun, “Öncelikle bu kurumun müdürüne idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Bu işe önem veren şirket sahibi arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Çok önemli bilgiler aldık çok önemli işler yapıyorlar. Bilerek bir işi yapmakla bilmeyerek yapmak arasında çok fark olduğuna inanıyorum. Eğitimli eğitimsiz arasında yapılan işlerin güvenlik açısından ne derece önemli olduğunu biliyorum. Bilindiği gibi seçim gezilerimize devam ediyoruz. Siyaset bir taraftan devam ediyor. Köylerde de çalışmalarımız olacak” dedi.

Kaynak: İHA