Kavak Yelleri 161. Bölüm özeti ve fragmanı

Çekimleri ilk olarak İzmir Seferihisar'da başlayan dizi daha sonra İstanbul'a transfer oldu. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği dizi her geçen gün daha fazla kişi tarafından izlenmeye başladı.

Kavak Yelleri 161. Bölüm özeti ve fragmanı
Kavak Yelleri dizisinin 161. Bölüm özeti Kanal D web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

Deniz, Mine'yi kurtarmak için büyük bir fedakarlık yaparç Bunun sonucunda ağır yaralı halde hastaneye aldırılır. Özge ise akıllanacak gibi değildir. Deniz'i görmeye hastaneye gelir. Bizimkiler arabayla çarğanın Özge olduğunu anlarlar. Özge kaçar. Deniz'in aklında Özge'den tamamen kurtulmak için bir planı vardır. Ancak Özge'de kolay lokma değildir.

Kamil, Aslı'nın hamile olduğunu öğrenir. Baba ile kızı aralarında kıyamet kopar. Kamil, bu bebeğin doğmasına kesinlikle karşıdır. Aslı'nın bebek konusunda ki ısrarı Kamil'i ölümle burun buruna getirir. Öte yandan Güven yagacı Aylin ile ilişkisini ilerletir. İkili arasındaki yakınlaşma yeni bir iişkinin habercisi mi yoksa?

Kamil, Aslı'nın çocuğu dogurmaya kararlı olduğunu nalar. Aslı2yı hayatından çıkarmaya kalkar. Aslı çok üzgündür. Bunlar yaşanırken beklenmedik bir teklif Aslı ve Kamil'i şaşkına çevirir.

Bir grup genç arkadaşlar arasındaki ilişkileri konu alan dizi bazen güldürürken bazen de yaşanan trajik olaylardan ötürü seyirciyi hüzünlendiriyor.