Ak Parti Milletvekili Adayı Yavilioğlu’Ndan Güçlü Ekonomi Vurgusu

Ak Parti Milletvekili Adayı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Aziziye İlçesinde 1.Organize Sanayi Bölgesinde bulunan işyerlerini ziyaret etti.

Ak Parti Milletvekili Adayı Yavilioğlu’Ndan Güçlü Ekonomi Vurgusu
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ve AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gül ile birlikte ilçede esnaf ziyareti gerçekleştiren Yavilioğlu, vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılandı. Seçim çalışmalarına bütün hızıyla devam eden Yavilioğlu, gördüğü ilgiden memnun olduğunu bu ilgiye inşallah 12 Haziran’dan sonra hizmet olarak cevap vereceğini ifade etti.

Yavilioğlu, "Bizler sizlerle varız. Temsil noktasında Sayın Başbakanımıza ve bizlere duyduğunuz güvene 8 yıl boyunca hizmetle cevap vermeye çalıştık. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke genelinde başlattığı ‘Türkiye Hazır Hedef 2023’ sloganı ile güçlü ekonomi, güçlü demokrasi anlayışını geliştirerek ülkemize, özellikle şehrimizin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla hizmetimize devam edecek, sizlerle hedeflerimize inşallah beraber yürüyeceğiz. " dediler.

HİZMETLER KATLANARAK ARTACAK

Aziziye İlçesinde bir dizi toplantılarda gerçekleştiren Dr. Cengiz Yavilioğlu, 13 Hazirandan sonra başlayan sorumluluk anlayışının her zaman halkın tamamını kucaklamak olduğunu ifade ederek "Şimdiye kadar şehrimize yapılan hizmetlere neler katabiliriz onun çalışması içerisinde olacağız. 2002 yılından itibaren ilimizde gerçekleştirilen sağlık yatırımları ile 2011 Üniversiteler arası Kış Olimpiyatları sebebiyle yapılan yatırımların şehrimize neler kattığını hep beraber gördük. İnşallah 2023 hedefimize yeni hizmetler ekleyerek anlımızın akıyla karşınıza çıkacağız. Rabbim bu yolda bizlere yardım etsin. Bu süreçte desteklerinize ve dualarınıza çok ihtiyacımız olacaktır.” dedi.

Daha sonra "Sakalıkesik Sulama Kanalı" Açılışı için törene katılan Yavilioğlu, Horasan İlçesi ziyareti için hazırlık yapacaklarını ifade etti.

Kaynak: İHA