Diyanet Sen’Den Alabaş’A Kutlama Ziyareti

Diyanet Sen Zonguldak Şube Başkanı Halil İbrahim Kulaç ve yönetim kurulu Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alabaş’ı ziyaret etti.

Diyanet Sen’Den Alabaş’A Kutlama Ziyareti
GMİS Genel Başkanlığına seçilmesinden dolayı kutlayan Kulaç, Alabaş’a yeni görevinde başarılar diledi. Diyanet Sen’in kendilerine ziyaretlerinden dolayı memnunluk duyduğunu belirten GMİS Genel Başkanı Alabaş, Zonguldak ve ülkemiz için birlikte mücadele edeceklerini söyledi.

EĞERCİ BELEDİYE BAŞKANI CİVELEK ALABAŞ’I KUTLADI

Zonguldak Eğerci Beldesi Belediye Başkanı Recep Civelek, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alabaş’ı ziyaret etti. GMİS Genel Başkanlığına seçilmesinden dolayı Alabaş’ı kutlayan Civelek, “Eyüp Başkanla çocukluğumuzdan beri tanışırız. İkimizde aynı bölgenin insanı olarak daha çocukluktan ideallerimiz vardı. Şimdi bu idealleri gerçekleştirmiş olmanın onuru içinde bölgemiz insanına, ülkemize daha iyi hizmet etmek için her zaman birlikte işbirliği içinde olacağız” dedi.

Civelek’in ziyaretlerinden memnunluk duyduğunu belirten GMİS Genel Başkanı Alabaş, “Başkanımızın kendisinin de vurguladığı gibi çocukluk arkadaşıyız. Ve birlikte bu makamlar için ideallerimizi konuşur ta o zaman kendimize bir hedef seçerdik. Şimdi o belediye başkanı olarak, bende sendika başkanı olarak insana hizmet gibi kutsal bir görev yüklenmiş bulunmaktayız. Görevlerimizin bilincindeyiz ve bu bilinç doğrultusunda bölgemize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek en büyük amacımız” diye konuştu.

Kaynak: İHA