‘Türkiye Treni 2023 Hedeflerine Giderken Denizli Makinist Olacak‘

AK Parti Denizli 1.

AK Parti Denizli 1. sıra milletvekili adayı Nihat Zeybekci, Türkiye‘nin 2023‘e hızı yüksek bir trenle giderken Denizli‘nin, makine dairesinde makinist rolünde olacağını söyledi. AK Parti Denizli İl Başkanlığı, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu‘nda Belediye Başkanı Osman Zolan, milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarının katılımıyla ‘‘Denizli‘nin 2023 Vizyonu‘‘ konulu bir toplantı düzenledi. Toplantıya İl Başkanı Avni Örki, adaylar Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Cahit Özkan, Halil Pekdemir ve Ayhan Soyfidan ile çok sayıda partili katıldı.

İl başkanı Örki, bugüne kadarki siyaset anlayışında hep politik söylemlerin, olmayacak vaatlerin ve ayağı yere basmayan hedeflerin vatandaşların önüne koyulduğunu ifade ederek, yerele hitap eden programların yapılmadığını söyledi. AK Parti İl Başkanı Örki, “Teşkilat olarak, heyecanını kaybetmiş ve ufku daralmış siyaset anlayışından hep uzak durduk. Milletin bizden günübirlik çözümler değil, uzun vadeli projeler ve planlar istediğinin farkındayız. Planlarımızı dört beş yıl için değil, 2023 yılına kadar yaptık. Genel politikalarla belirlenmiş olan bu 2023 hedefini Denizli ölçeğine indirgedik ve Denizlimiz‘in neler istediğinin farkına vardık. Bu sebeple 2023 vizyonuna hazırlandık.‘‘ dedi.

Milletvekili adayı Zeybekci de ilin dünyada bir numara olacak özelliklerini tespit ettiklerini ve buna yönelik projeler geliştirdiklerini anlattı. Nihat Zeybekci, “Türkiye, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın 2023 için belirlediği hedeflere yüksek hızlı trenle giderken Denizli, hedefine uçarak gidecek. O trenin makine dairesinde, inşallah makinist olacak.” diye konuştu. Denizli için hazırladıkları 2023 hedefleri doğrultusunda ilin en güçlü alanlarını ön plana çıkardıklarını ifade eden Zeybekci, şunları kaydetti: “2023 yılından önce, şu anda farklı sektörlerde çalışan 155 bin kişinin üzerine 150 bin kişinin daha turizmde çalışması sağlanacaktır. Pamukkale gibi dünyada eşi benzeri olmayan ve 130 derecelik kendiliğinden akan suya sahip olan Denizlimiz, dünyanın en önemli termal, sağlık ve kür merkezi haline gelecek. Denizli‘ye ikinci bir üniversite kazandırılacak. Bunun gibi birçok projeylle şehrimizi 2023 yılına hazırlayacağız.”