Ak Parti Ankara Adayları, Seçim Koordinasyon Merkezi‘nde Bir Araya Geldi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Çok şükür Ankara‘da partimize olan teveccüh gayet iyi" diyerek, diğer muhalefet partilerinin geçmişte iktidar olmalarına rağmen kendi dönemlerine yönelik anlatacakları tek kelime, tek cümle olmadığını söyledi.

Ak Parti Ankara Adayları, Seçim Koordinasyon Merkezi‘nde Bir Araya Geldi
Ankara İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) İl Başkanı Murat Alparslan‘ın Başkanlığı‘nda 31 milletvekili adayıyla seçimler öncesi "Haftalık Bilgilendirme Toplantısı" yaptı. AK Parti İl Başkanlığı‘nın Seçim Koordinasyon Merkezi‘nde 3. kez düzenlenen toplantıda, Devlet Bakanı ve Başkan Yardımcısı Ali Babacan, Devlet Bakanı Cemil Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, gibi partinin önde gelen kurmaylarıyla, koordinasyon merkezi başkanları da hazır bulundu.

Toplantı sonrasında gazetecilere açıklama yapan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, şu ana kadar ki seçim çalışmalarını değerlendirdiklerini, geriye kalan 4.5 haftalık süreçte de neler yapmaları gerektiğini toplantıda ele aldıklarını söyledi. Toplantının çok verimli olduğunu söyleyen Bakan Babacan, Ankara adaylarının bütün ilçelere birer kez gitmiş olduğunu söyledi. Toplantıda Ankara‘daki sorunlara çözüm önerileri aradıklarını belirten Babacan, bundan sonraki stratejilerinin ne olması

gerektiğini tartıştıklarını ifade etti. "Arkadaşlarımızın araziden aldıkları hava çok şükür olumlu" diyen Bakan Babacan, "Çok şükür Ankara‘da partimize olan teveccüh gayet iyi" diye konuştu.

Bütün ilçelerde AK Parti‘ye yönelik güzel bir atmosfer olduğunu da kaydeden Babacan, ekip olarak son gün, son saate kadar çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Diğer partilerin yaptıklarını anlatamadığını dile getiren Babacan şöyle konuştu:

"Halbuki biz yaptıklarımızı da anlatabiliyoruz. 8.5 yılda güzel şeyler yaptık çok şükür. Diğer anamuhalefet partisine bakın, diğer muhalefet partilerine bakın, kendileri dönem dönem iktidarda olmalarına rağmen, kendi dönemleriyle ilgili anlatacakları tek kelime, tek cümle yok. Defalarca Türkiye‘de krizler olmuş, ekonomik krizler olmuş, siyasi krizler olmuş. Dolayısıyla o dönemleri hatırlatmak bile istemiyorlar. Sanki ilk defa yeni ortaya çıkmış gibi ileriye doğru vaatler var. Oysa biz, yaptıklarımızı

anlatıyoruz ve ‘yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır‘ diye yola çıktık."

ANKARA HAZIR, HEDEF 2023

Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ise, AK Parti‘nin Ankara‘da seçimlere hazır olduğunu söyleyerek, "Genel merkezimizde sloganı var; ‘Türkiye hazır, hedef 2023‘ diye. Biz aynısını çok net ve emin bir şekilde ‘Ankara hazır, hedef 2023‘ diye ortaya koyabiliriz" dedi.

AK Parti kadroları ve teşkilatlarının sadece konjonktürel, güncel seçimlerde değil, seçim bittikten sonra diğer seçime hazırlıklarını yapan teşkilatlar olduğunu söyleyen İl Başkanı Alparslan, milletvekilleriyle biraya geldikleri "Haftalık Bilgilendirme Toplantısı"nın üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini belirtti. Bundan sonra da seçime kadar her hafta 1. ve 2. bölge adaylarının birlikte ve ayrı ayrı olmak üzere toplantılarını gerçekleştireceklerini dile getiren Alparslan, "Burada hem seçmenin hem halkın

nabzını sağlıklı tutmak, bunların haklı meşru taleplerini anlayabilmek ve onlara çözüm üretebilmek, hem yaptıklarımızı hem de yapacaklarımızı onlarla paylaşmak için bu kampanya metotlarımızı istişare etmek, bir eylem ve söylem birliği üzerinden Ankara‘da bulunan 3.5 milyon seçmene sağlıklı bir şekilde ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Gönül birliğini sağlamak için ev ev dolaşarak seçmenlere ulaştıklarını ve kendilerini anlatmaya çalıştıklarını belirten İl Başkanı Alparslan, "Biz bu seçimlere ilişkin değil, 2023 vizyonuna ilişkin bir hazırlık yapıyoruz. Ve diyoruz ki, ‘biz çalışmalarımızı önümüzdeki seçimlere değil, gelecek nesillere ilişkin ortaya koyuyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA