Kuş Hırsızlarını Milletvekili Adaylarına Şikayet Ettiler

Bursa‘da Kuş Pazarı esnafı, hırsızlar için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adaylarından yardım istedi.

Kuş Hırsızlarını Milletvekili Adaylarına Şikayet Ettiler
MHP milletvekili adayları, Kuş Pazarı‘nda seçim çalışmalarını sürdürdü. Osmangazi Kuş Pazarı esnafını ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, milletvekili adayları Fevzi Zırhlıoğlu, Cüneyt Karlık ve Murtaza Kılıç esnafın derdini dinledi. Kuş pazarı esnafı, hırsızlar için milletvekili adaylarına şikayette bulundu. Kuş hırsızlarının kendilerini bir türlü rahat bırakmadığını belirten esnaf, bu konuya bir çözüm getirilmesini talep etti. Maddi kayba uğradıklarını söyleyen esnafa MHP Genel

Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı İsmet Büyükataman, "Ben de kuş besliyorum. Benim de çok fazla güvercinim çalındı. Aynı dertten muzdaripiz" yanıtını verdi.

"MHP İKTİDARA GELECEK"

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Büyükataman, Bursa‘da MHP‘ye büyük bir teveccühün olduğunu dile getirerek, "Aday arkadaşlarımızla vatandaşımızla buluşmaya devam ediyoruz. Gayretimiz sürüyor. Mümkün olduğunca köy ve belde ayırt etmeksizin vatandaşımızın ayağına gidiyoruz. Adaylarımızla birlikte kuş pazarına geldik. Burada merak içerisinde bulunan çok sayıda arkadaşımız var. Güvercin merakı Türkiye‘de çok yaygın. Ben de kuş besliyorum. Türk toplumunda önemli bir alışkanlık. Bu

ziyaretle merakımızı da giderdik. İnşallah 12 Haziran‘a kadar tempomuzu artırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

MHP milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Bursa‘daki çalışmaların yoğun geçtiğini ifade ederek, "Vatandaşlarımız MHP‘ye güveniyor. Ülkemizin problemlerini biliyoruz. MHP‘nin seçim beyannamesini anlatıyoruz. MHP‘nin sıkıntıları çözeceğiz" şeklinde konuştu.

MHP milletvekili adayı Cüneyt Karlık, çalışmaların gece-gündüz sürdüğünü belirterek, 12 Haziran‘da MHP‘nin iktidara gideceğini söyledi. Milletvekili adayları, ziyaretin sonunda Kuş Pazarı‘nda bulunan iki seçim standını gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaynak: İHA