Siirt‘te Milletvekili Aday Adayları Yemekte Bir Araya Geldi

AK Parti Siirt İl Teşkilatı, 12 Haziran‘da yapılacak Milletvekili genel seçimlerinde aday adaylığı başvurusunda bulunanlar için yemek verdi.

AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, Milletvekili adayı Osman Ören, İl Başkanı Ali İlbaş ve çok sayıda AK Parti aday adayının katıldığı yemekte birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Demirkıran, yemekte yaptığı konuşmada, aday adaylık listesinin 15 ayrı 3‘lü Milletvekili aday listesi çıkacak kadar değerli insanlardan oluştuğunu kaydederek, "Bu bir nasip meselesidir. Allah bu görevi biz 3 kardeşinize tevdi etti. İnşallah Siirtli hemşehrilerimizin teveccühü ile Siirt‘e hizmete kaldığımız yerden

devam edeceğiz. Amacımız, sayın Başbakanımıza 3 Milletvekili hediye etmek ve hükümetimize Siirt‘in daha iyi hizmetler beklediğini daha gür bir sesle iletmektir" dedi.

Öte yandan, AK Parti Siirt il merkezindeki 4. seçim bürosu kadınlar için açıldı. Güres Caddesi üzerinde AK Parti Milletvekili Afif Demirkıran tarafında açılan büroda AK Parti kadınlar kolu seçim çalışmalarını yürütecek.

Kaynak: İHA