Rafet Kahramanlı Öğrencileri, Kocayayla‘da Stres Atıp, Moral Depoladı

Bursa Özel Nilüfer Rafet Kahraman Liseleri öğrencileri, Keles Kocayayla‘ya çıkarak şehrin gürültülü ve yorucu atmosferinden uzaklaşıp neşeli bir gün geçirdi.

Bursa Özel Nilüfer Rafet Kahraman Liseleri öğrencileri, Keles Kocayayla‘ya çıkarak şehrin gürültülü ve yorucu atmosferinden uzaklaşıp neşeli bir gün geçirdi.

Okul idaresinin düzenlediği program çerçevesinde öğrenciler Kocayayla‘da yapılan etkinliklerle yılın stresini attılar. Öğrenciler halat çekme, bisiklete binme, dart ve ok atma yarışmaları ile at binme ve paintball oyunu gibi eğlenceli aktivite ve yarışmalar yapma fırsatı yakaladılar.

Okul müdür yardımcılarından Mustafa Demirbaş, öğrenciler ile birlikte Kocayayla‘da düzenlenen etkinlik kapsamında stres atıp güzel bir gün geçirdiklerini anlatarak, "Şehir hayatında çok hareketsiz bir yaşantımız var. Sağlıklı olabilmek için düzenli spor yapmak ve doğal ortamlarda bulunmak gerekiyor. Uludağ‘ın temiz havası ve düzenlenen etkinliklerle öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını arttırırken sağlıklarına da olumlu yönde katkı sağlamayı hedefledik." dedi.

Katılımcı öğrencilerden biri olan Merve Acar çok eğlendiğini belirterek, "Ben en çok ipte yürümekte zorlandım. Paintball ise çok zevkli bir oyunmuş. Bu gün burada unutulmak bir gün geçirdim." dedi. Kübra Hür ise, "Kocayayla gerçekten çok güzel bir yer, yapılan tüm faaliyetler çok iyi düşünülmüş. Burada çok eğlenceli bir gün geçirdik. Böyle faaliyetler için düzenlediği için okul yönetimine çok teşekkür ediyoruz." şeklinde duygularını anlattı.

Obakamp sorumlu müdürü Hulki Aşçı ise, yapılan bütün faaliyetlerin bir amacının ve faydasının olduğunu söyledi. Hulki Aşçı, öğrencilerin en çok da geziler sırasında çevreyi ve canlıları tanıma fırsatı bulduklarını sözlerine ekledi.

Rafet Kahramanlı öğrencilerin Obakamp-Kocayayla etkinlikleri gün sonunda yorgun ama mutlu bir şekilde sona erdi.