Yeşilay Başkanı Balcı: Zararlı Madde Ve Alışkanlıklara Yönelik Çalışma Başlattık

Yeşilay Genel Başkanı Muharrem Balcı, yeni çalışma sistemleri ile dünyada ve Türkiye‘de zararlı madde ve alışkanlıklara yönelik çok fonksiyonelli çalışmalar başlattıklarını söyledi.

Yeşilay Genel Başkanı Muharrem Balcı, yeni çalışma sistemleri ile dünyada ve Türkiye‘de zararlı madde ve alışkanlıklara yönelik çok fonksiyonelli çalışmalar başlattıklarını söyledi.

Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Avukat Muharrem Balcı, çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek üzere bugün Kırşehir’e geldi. İlk olarak Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden’i makamında ziyaret eden Balcı’ya burada Yeşilay İl Temsilcisi Müşerref Acer ve il yönetiminde bulunan üyeler katıldı.

Yeşilay’ın Türkiye genelinde Yeşilay Şube ve temsilcilikler bazında başlatmış olduğu daha etkili ve duyarlı çalışmalarla ilgili bilgi veren Yeşilay Genel Başkanı Balcı, ”Yeşilay olarak yeni sorumluluklar ve yeni çalışma sistemleri geliştirerek, dünyada ve ülkemizde var olan tüm zararlı madde ve alışkanlıklara yönelik başta gençlerimiz olmak üzere, toplumun bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi noktasında çok fonksiyonelli çalışmalar başlatmış bulunuyoruz. “diye konuştu.

Yeşilay’ın, yıllardan beridir bütün insanlık alemini koruduğunu ifade eden Balcı, bundan sonra da korumaya devam edeceklerini söyledi.

Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Ahilik kültürünün, sabır ve kötü alışkanlıkları koruma sanatı olduğunu söyledi. Vali Erden, “Ahiliğin merkezi Kırşehir’de, Yeşilay çok güzel işler yapıyor. Ahilik sanatı sabır ve kötülüklerden arınma sanatıdır. Yani burası kötülüklerden, aynı Yeşilay ve Ahilik felsefesiyle korumaktadır. Çok başarılı işler yapıyorsunuz. Sizi ve teşkilatınızı kutluyorum.” diye konuştu.

Daha sonra Balcı ve Erden, birbirlerine özel hediyeler verdi.

Ardından Balcı ve heyeti, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’yi makamında ziyaret etti.