Her Şeye Rağmen 4. Bölüm fragmanı yayınandı

Babası haksız yere idam edilen bir genç davanın hâkiminden intikam almak için sürgün edildiği kasabaya dönmeye çalışıyor. Dizi de işte bu hikâyenin üzerine kuruluyor.

Her Şeye Rağmen 4. Bölüm fragmanı yayınandı
Her Şeye Rağmen dizisinin 4. Bölüm özeti ATV web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Babasının suçsuzluğunu kanıtlama peşindeki Memet ilk büyük adımı atmıştır. Memet'in verdiği dilekçe üzerine savcı tahkikata başlar. Fakat Memet'in önünde bir engel daha vardır, kimse Mümtaz Bey'i karşısına almamak içi davaya bakmak istememektedir.

Memet sonunda şehre yeni gelmiş, Mümtaz beyden çekinmeyen, genç ve idealist avukat Beyhan Gündüz'le davaya bakması konusunda anlaşır. Jandarmalar, savcı, Memet ve Avukat Beyhan tahkikat yapmak üzere Tahsin'in çiftliğine giderler.

Zeliha ile Leyla arasındaki gerginliğe son vermek isteyen Mümtaz Bey, Zeliha'yı akşam yemeğine davet eder. Leyla ile Zeliha arasındaki gerginlik daha da büyür. Leyla, Zeliha'ya Memet'e karşı zaafı olduğunu söyler. Leyla, Memet'den babası çok üzüldüğü için davadan vazgeçmesini ister. Bu arada Hakim Mümtaz Bey'in daha önce ırza geçme suçundan mahkum ettiği eski bir suçlu hapisten çıkmış ve intikam peşindedir.

Nehir kenarında bulduğu Mümtaz Beyi öldüreceği sırada hiç beklenmedik birisi hakimin hayatını kurtarır. Nusret ise, Leyla'nın şehirde en çok beğendiği evi satın alır ve burada onunla yaşamak istediğini söyleyerek evlilik teklifinde bulunur. Zeliha'ya ilgi duyan Tahsin'in oğlu Recep, okulun bahçesinin onarılmasını sağlayarak, Zeliha'dan çiftlik çalışanlarına okuma yazma öğretmesini rica eder.

Mehmet’in dönüş yolunda tanıştığı ve hoşlandığı kız da davanın hakimi Mümtaz Bey’in kızı çıkınca işler daha da karışıyor.