Başkan Tütüncü Devam Eden Çalışmaları Denetledi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fen İşleri Müdürlüğü‘nün ve Park Bahçeler Müdürlüğü‘nün ilçede devam eden çalışmalarını yerinde inceledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, inşaat çalışmaları devam eden Şehitler Parkı, Kültür Merkezi, Zafer ve Yükseliş mahallelerindeki parklar ve kanal projesi çalışmalarını inceledi. Duraliler Mahallesi‘nde tamamlanan sıcak asfalt çalışmasını, Fabrikalar Mahallesi‘nde tamamlanan kaldırım çalışmasını ve Habibler Mahallesi‘ndeki yeni yol açma hizmetini de denetleyen Başkan Tütüncü, gerçekleştirdikleri yatırımlarla Kepez‘in modern bir ilçe haline gelmeye başladığını söyledi. Başkan Tütüncü, “Kepez‘de her günü bir başlangıç kabul ediyoruz. Kepez‘e güzel hizmetler kazandıracağımıza da yürekten inanıyoruz” dedi.

Başkan Tütüncü, geçtiğimiz günlerde hizmete giren Habibler Mahallesi‘ndeki parktaki basketbol sahasında çocuklarla basketbol oynadı, vatandaşlarla sohbet etti. İnceleme gezisinde Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz, Fen İşleri Müdürü Ali Arslan, Park ve Bahçeler Müdürü Sebahat Adanır da hazır bulundu.

Kaynak: İHA