Kütso Başkanı Nafi Güral, "En Büyük Servetimiz Hayal Kurmak" Konulu Konferansa Katıldı

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü 6.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü 6. Yönetim Günleri kapsamında düzenlenen "En Büyük Servetimiz Hayal Kurmak" konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. Konuşmasında, Türkiye‘nin iyi bir çizgiye geldiğini belirten Güral, bunda bir çok jenerasyonun büyük payı olduğunu söyledi. Nafi Güral, gençlere tavsiyelerde bulunarak, "Türkiye‘yi bugünlere getiren sizlerden bir önceki jenerasyondur.

Yarın sizler hayata atılacak ve Türkiye‘nin gelişmesinde rol alacaksınız. Bu nedenle toplumun sizlerden çok beklentisi var. Bunları yerine getirebilmeniz için çok çalışmanız lazım" dedi. Gençlere, öğrenim hayatları sırasında boş vakitlerinde zor şartlarda da olsa çalışmaları tavsiyesinde bulunan Güral, hayal etmenin önemine dikkat çekerek, "Gerçekleştirilebilecek bir hayali düşündükten sonra gerisi çok daha kolay olacaktır" diye konşutu.

Güral‘a, konuşmasının ardından öğrenciler tarafından plaket verildi.

Kaynak: İHA