Ak Partili Sadık Yakut: Hesap Vermeye Geldik

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, 12 Haziran‘da yapılacak milletvekili seçimlerinde vatandaşa şimdiye kadar yaptıkları hizmetleri anlatmaya başladıklarını belirterek, "Hesap vermeye geldik." dedi.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, 12 Haziran‘da yapılacak milletvekili seçimlerinde vatandaşa şimdiye kadar yaptıkları hizmetleri anlatmaya başladıklarını belirterek, "Hesap vermeye geldik." dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise, Kılıçdaroğlu‘nu eleştirerek, "Kılıçdaroğlu ya çok cahil, ana ile ayağın ayrımını bilmiyor, ya da Oktay Ekşi‘den ders almış, dersine devam ediyor. Atalar ne söylemiş: Alim ile sohbet edersen alırsın mertebe, küfürbazı yanında dolaştırırsan olursun hergele." diye konuştu.

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Tamer seçim çalışmaları kapsamında Özvatan ilçesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, milletvekili adayı Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır ve Mehmet Adıgüzel ise Felahiye ilçesine gitti. Sadık Yakut ve beraberindekiler, Özvatan ilçe girişinde Özvatan Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Karazehir ve partililer tarafından karşılandı. Karşılamadan sonra milletvekili adayları, Özvatan Köprüsü‘nde incelemelerde bulundu. Başkan Çiftçi, köprünün yapımı için 4 trilyon, Özvatan yolu için ise 20 trilyon lira harcandığını belirterek, bölgenin de ağaçlandırılacağını söyledi. Başkan Çiftçi, Özvatan‘a gerçekleştirilen yatırımlardan dolayı AK Parti milletvekillerine teşekkür etti. Burada konuşan TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Özvatan‘a hesap vermeye geldiklerini söyledi. Başkan Yakut, şöyle konuştu: "Biz bugün buraya hesap vermeye geldik. Yani 8,5 yıldan bu yana Türkiye‘ye, Kayseri‘ye, Özvatan‘a neler yaptık bunun hesabını vermeye geldik. Alnımız açık, hesabımızı vereceğiz inşallah."

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, MHP‘de yaşanan ve 2 genel başkan yardımcısının istifasıyla sonuçlanan kaset skandalına değindi. Öksüzkaya, "Kimlere destek vermeye çalışıyor muşuz. Kimleri savunuyor muşuz? Şimdi görünüyor ki; o insanlar bu seçmene layık. Bu seçmeni aşağılayan, başörtülü hanımlara hakaretler yağdıran bu insanlar, bu seçmenin oylarını alamazlar. Tek tek herkese söyleyin, bizim de selamlarımızı söyleyin. Ayrımız gayrımız yok. O partiyi sevebilirler ama idarecileri yanlış." ifadelerini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Tamer, iktidarın sağlıkla ilgili gerçekleştirdiği devrim niteliğindeki yeniliklerden bahsetti. Tamer, "Pek çok hasta köylerinden, kasabalarından alınıp hastanelere götürülerek şifalarına kavuştu. İnşallah Özvatan‘dan helikopter pistinin birkaç ay sonra faaliyete geçmesinden sonra acil sağlık hizmetiyle ilgili hiçbir problem kalmayacaktır. Özvatan‘ı sizinle birlikte büyütmeye geldik. Buna talibiz." diye konuştu.

"KÜFÜRBAZI YANINDA DOLAŞTIRIRSAN OLURSAN HERGELE"

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Felahiye‘de yaptığı konuşmada, MHP‘deki kaset skandalına değinirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun Başbakan Erdoğan hakkındaki küfürlü sözlerini eleştirdi. Elitaş, şunları söyledi: "Kılıçdaroğlu ya çok cahil, ana ile ayağın ayrımını bilmiyor ya da Oktay Ekşi‘den ders almış, dersine devam ediyor. Atalar ne söylemiş: Alim ile sohbet edersen alırsın mertebe, küfürbazı yanında dolaştırırsan olursan hergele. Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim. Çetecilerle kol kola girenler, milletin anasına küfür edenler, milletin temsilcilerine hakaret etmeyi meslek haline getirenler -o köşe yazarı öyleydi- şimdi Kılıçdaroğlu‘nun yoldaşları oldu."