Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz: 27 Nisan Bayram Havasında Kutlanmalı

AK Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, 27 Nisan e-muhtıranın Türk siyasi tarihinde bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "Geçmişte 27 Mayısları bayram yapanlar yanlışlarının farkında." dedi.

AK Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, 27 Nisan e-muhtıranın Türk siyasi tarihinde bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "Geçmişte 27 Mayısları bayram yapanlar yanlışlarının farkında." dedi.

27 Nisan‘ı bayram havasında kutlamanın doğru olanı olduğunu dile getiren Kupusuz, "Çünkü, milli iradeye, milletin temsilcilerine saygılı olmayı gerektiren tavırlar karşısında, bugüne kadar idareciler şapkalarını alıp gitmişlerdir. Bir kadro var ki AK Parti Genel Başkanı ve ekibi ile beraber ‘Hayır, bu ülkede milli iradeye dokundurtmayız.‘ demiş, gereken tavrı koymuş, bu bir dönem noktası olmuştur." diye ifade etti.

Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)‘ni ziyaret eden Salih Kapusuz, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kapusuz, en büyük hakemin halkın iradesiyle sandık olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun, ağzını bozmasını şiddetle kınadığını vurgulayan Kapusuz, Kılıçdaroğlu‘nun Başbakan hakkındaki sözlerinin, Türk siyasetinde tarihe geçecek büyük bir gaf olduğunu ifade etti. Kapusuz, şöyle dedi:

"Türk siyasi hayatımda Sayın Kılıçdaroğlu‘nun tarihe geçecek büyük bir gafı, bir terbiyesizliği olmuştur. Bunu herkes kınamıştır. Ben de bunu şiddet ve nefretle kınıyorum. Bu söylem Türk demokrasisine, Türk siyasi hayatına hiç yakışmamıştır. Geçmişte tekrar eden lekelerin anlamını taşımaktadır. Bu bir acziyettir, bu bir başarısızlıktır, bir kaybetmenin refleksi olarak ortaya çıkan bir sonuçtur. Benzer şey farklı şekilde maalesef MHP‘de yaşanmıştır. Türk seçmeni, bunların halini görmekte, 12 Haziran‘da dersini sandıkta vermeye hazırlanmaktadır."

Kapusuz, 12 Haziran‘da AK Parti‘nin daha güçlenerek sandıktan çıkacağını savundu. Kapusuz, Türk siyaseti temizlenmek, temiz yönetimlere teslim etme noktasında, bu milletin 2002 tarihinde ne kadar doğru bir karar aldığının göstergesi olduğunu ifade etti.

İktidarın çok daha güçlü bir şekilde görevine devam edeceğini dile getiren Kapusuz, "Milletin kantarında, milletin karşısında böyle bir sonucu yakalayacağımızı her bir ziyaretimizde görüyor, inanıyor,moral ve motivasyonumuz artırarak, aşk ve şevkle sonuna kadar koşuyoruz." şeklinde ifade etti.