Karaman Valisi Kahraman: Şehitlerin Hakkını Ödeyemeyiz

Ermenek Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Yukarı Çağlar köyünde yaptırılan Taşeli Şehitler Anıtı törenle açıldı.

Ermenek Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Yukarı Çağlar köyünde yaptırılan Taşeli Şehitler Anıtı törenle açıldı.

Karaman milletvekilleri Lütfü Elvan, Mevlüt Akgün, Hasan Çalış, Ermenek Kaymakamı Mehmet Demir, Ermenek Belediye Başkanı Necati Akpınar, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur ile şehit ailelerinin ve köy halkının katıldığı açılış programında konuşan Karaman Valisi Süleyman Kahraman, şehitlerin hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini vurguladı. Vali Kahraman, "Onların sayesinde biz burada huzurlu, mutlu ve güvenli bir şekilde yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz. Şehit ailelerimiz şunu bilsin ki Türk milleti daima şehit vermiştir, asırlardan beri şehit veren bir millettir. Biz vatanımız ve milletimiz uğrunda şehit olmaktan ve şahadet getirmekten hiç çekinmeyiz." dedi.

Taşeli bölgesinde yapılan parkın ve anıtın güzel bir hizmet olduğuna değinen Vali Kahraman, yapılan çalışmada maddi manevi desteklerini esirgemeyenlere ve emeği geçen tüm kurumlara teşekkür etti. Konuşmaların ardından düzenlenen plaket töreni ve yapılan duaların ardından Şehitlik Parkı ve anıtının açılışı protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Vali Kahraman, şehit aileleriyle yakından ilgilenerek onlarla bir süre sohbet ettikten sonra şehitler parkı içerisine fidan dikti. Vali Kahraman ve beraberindekiler daha sonra Katranlı köyüne geçerek köyün kanalizasyon şebekesinin açılışını yaptı.