Necati Çetinkaya Kozan’Da Seçim Bürosu Açtı

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Adana Milletvekili adayı Mehmet Necati Çetinkaya Kozan’da seçim bürosu açılışı yaptı.

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Adana Milletvekili adayı Mehmet Necati Çetinkaya Kozan’da seçim bürosu açılışı yaptı.

Adana yolunda karşılanan Çetinkaya, göç yolu üzerindeki seçim bürosunun açılışını AK Parti Kozan İlçe Başkanı Zeki Ak ve Belediye Başkanı Kazım Özgan ile yaptı.

1996 yılında Kozan’a geldiğini ve o günden bugüne ilçeyi çok değişmiş olarak bulduğunu belirten Çetinkaya; “Atom karınca gibi belediye başkanınız var. Kozan’a geldiğimden bu yana şahsım adına gösterdiğiniz bütün ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum. Daha önce DYP milletvekiliydim. Kozan’a 1996–98 yılları arasında çok gelip gitmiştim ancak o zamanki Kozan ile şimdiki Kozan arasında dağlar kadar fark var” dedi.

Hükümetin çalışmaları hakkında da bilgi veren Çetinkaya, “57. hükümet döneminde ülkemizin 630 milyon dolar olan dış geliri bugün 30 milyar dolara ulaşmıştır. Şunu unutmayalım ki milletin gönlündeki sevgiye kimse kilit vuramaz. Hükümetimiz geldiği günden bu yana 15 bin km duble yol, yüz binlerce toki konutu ve köydes projesi ile yapılan hizmetlerin yanısıra sağlık ve eğitim alanında hükümetimiz devrim yapmıştır. Bugün Amerika bile ülkemizin sağlık projesini kendine örnek alıyor.” diye konuştu.

Muhalefete yüklenen Çetinkaya; “Hükümetimize siz ne yaptınız diyen CHP’liler bugün bizim yaptığımız duble yollardan gidiyorlar haberleri bile yok. Hükümetimiz başkaları gibi gökten zembille değil halkımızın iradesi ile gelmiştir. Biz kavga etmeye değil milletimizin gönlünü yapmaya geldik. Hükümetimizin birinci dönemi çıraklık, ikinci dönemi kalfalık, üçüncü dönemimizde ustalık olacaktır.” şeklinde konuştu.