Ak Parti Eskişehir Milletvekili Adayları Eesob‘u Ziyaret Ettiler

AK Parti Eskişehir milletvekili adayları Eskişehir Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen‘i ziyaret etti.

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Adayları Eesob‘u Ziyaret Ettiler
Ak Parti Eskişehir Milletvekili adayları Nabi Avcı, Salih Koca, Ülker Can, Cemal Çavdarlı, Ethem Kalın ve Ayten Kızılsu, Birlik Başkanı Ekrem Birsen‘i ziyaret ederek sorunları hakkında bilgi aldılar.

Eskişehir Esnaf Odaları Birliği Başkanı (EESOB) Başkanı Ekrem Birsen, 36 meslek odası ve 28 bine yakın esnaf ve sanatkarlarla Eskişehir‘in en büyük sivil toplum örgütü olduklarını söyledi.

Esnaf ve sanatkarların sorunlarının her geçen gün arttığını vurgulayan Birsen şöyle konuştu; "Son yıllarda büyük alışveriş merkezlerinin kentimize akın etmesiyle haksız rekabet altında ezilen esnaf her gün kan kaybetmektedir. Bu sorunların çözümüne ihtiyacımız var. İnşallah TBMM‘de bu sorunlarımızın sizinle birlikte halledileceği inancındayım. Ben halkımıza hizmet için çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyorum. Siyaset, halkımıza hizmet etmenin en önemli bir aracıdır. Önemli olan halkın menfaatini gözeterek halka en iyi şekilde hizmet etmektir."

AK Parti Eskişehir 1. sıra milletvekili adayı Nabi Avcı ise, "Eskişehir‘de sivil toplum kuruluşlarıyla çok yakın işbirliği içinde, bütün sorunları enine boyuna tartışarak, inceleyerek, değerlendirerek, mümkün olan en optimum çözümleri üretmenin gayreti içinde olacağız. Anadolu kültürünün mayasında, esnafın tuttuğu yeri çok iyi biliyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Birsen, esnaf ve sanatkarların sorunlarının yer aldığı dosyayı Avcı‘ya verdi.

Kaynak: İHA