Sesli: 12 Haziran Uşak’In Dönüm Noktası Olacak

AK Parti Uşak milletvekili adayı Hazim Sesli, çalışmalarına Banaz ilçesinde başladı.

AK Parti Uşak milletvekili adayı Hazim Sesli, çalışmalarına Banaz ilçesinde başladı. Muhtarlarla biraraya gelen Sesli, 12 Haziran‘da yapılacak genel seçimin önemini anlattı. Uşak’ın çok önemli noktada olduğunu belirten Sesli, ”12 Haziran‘dan sonra ülkemiz, Uşak ve Banaz ilçemiz çok farklı bir noktada olacak. Uşak, Türkiye’de çok önemli bir noktadadır. 12 Haziran, ülkemizin önünün açılması, otobana çıkabilmesi için çok önemli bir tarihtir.” dedi.

İş dünyasından siyasete atıldığını belirten Sesli, “Çeşitli sivil toplum örgütlerinde görevlerde bulundum. Ülkeyi yöneten insanlarla, bakanlarla çok yakın dostluklar içerisindeyiz. Ülkemizin en büyük sorunlarından birisi işsizlik ve sivil bir anayasanın yapılmasıdır. İstikrarın devamı için bu seçimin sonucu çok önemlidir.” şeklinde konuştu. Banaz’daki termal suyun değerlendirileceğini belirten Sesli, ”Banaz’daki termal suyu, tarım alanında modern seraların kurulmasının sağlanmasının yanında termal turizm merkezi olması için iş dünyasından yatırımcıların yönlendirilmesi, ilçeye ve ilimize büyük katkı sağlayacaktır.” dedi.

İlçe ziyaretlerinde Sesli’ye AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nacar, Banaz İlçe Başkanı Eşref Çelik ve milletvekili aday adayı Hüseyin Keskin eşlik etti. Hazim Sesli, köy muhtarlarıyla yaptığı toplantının ardından Nacar, Çelik ve Keskin‘le birlikte esnaf ziyaretleri yaptı.